Sensus process management

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Sensus process management
  • Maarssen, Utrecht

Sensus process management is opgericht in 2000 en is gevestigd in Maarssen. Sensus biedt internationaal B2B software gericht op business procesmanagement. Zo kan een bedrijf met behulp van de software eenvoudig alle processen in kaart brengen, optimaliseren en delen. Het doel hiervan is om helderheid binnen de organisatie te bieden.

Sensus werkt momenteel met meer dan 300 klanten over de hele wereld, waarbij ze actief zijn in meer dan 40 landen. Sensus richt zich op verschillende branches. De focusbranches zijn: woningcorporatie, onderwijs, bouw en gemeente.

Sensus is ontstaan vanuit een consultancy bedrijf. Zo werd eerst alleen consultering gegeven door Sensus gericht op het toepassen van procesmanagement bij bedrijven. Uiteindelijk is de manier van consulten verwerkt in een eigen business procesmanagement methodiek: de Sensus methode. Deze methodiek is uiteindelijk verwerkt als software en zo is de tool Sensus BPM Online ontstaan.

Bij Sensus heerst een cultuur waarin iedereen zichzelf mag zijn. We respecteren elkaar, zijn eerlijk en betrouwbaar en nemen volledige verantwoordelijkheid voor onze eigen beslissingen, acties en resultaten. We stimuleren elkaar om nieuwe perspectieven en ervaringen te delen, omdat we juist hiermee verder komen.

Elk nieuw persoon dat zich bij het Sensus team voegt, draagt weer zijn of haar eigen steentje bij aan het vormen van onze bedrijfscultuur.



Locatie

Sensus process management
3603BC Maarssen Utrecht NL