Rions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Rions
  • Maastricht, Limburg

In 1986 kocht Math van Dijk een busje en begon een klein bedrijfje in Riool Ontstopping. In zn woonplaats Maastricht hielp hij particulieren van hun rioolprobleem af. De zaken gingen goed. Er kwamen al snel twee bedrijfswagens bij en hij nam drie medewerkers in dienst.

Grote dromen
Maar het zware werk eiste zn tol. In 1999 moest Math de bedrijfsvoering vanwege gezondheidsproblemen overdragen aan zn jongste zoon Remy, die grootse plannen had met Rions. Remy durfde groot te dromen. Hij huurde een professioneel pand, investeerde in geavanceerde apparatuur, breidde het wagenpark flink uit en nam een groot aantal ervaren rioolspecialisten in dienst.

80 medewerkers
Zo groeide Rions van 3 naar 80 medewerkers. Het wagenpark groeide van 3 busjes naar 60 moderne voertuigen die voldoen aan de laatste milieueisen. Er wordt gewerkt vanuit drie vestigingen, in Maastricht, Nuth en Tilburg. Plus vier steunpunten in Sittard, Heerlen, Weert en Lanaken.

Professionele partner
Niet alleen particulieren weten Rions te vinden; ook gemeenten, woningcorporaties, VvEs en bedrijven sluiten jarenlange onderhoudscontracten af met Rions, voor het reinigen, inspecteren en repareren van hun rioolsystemen. Inclusief de bijbehorende graaf-, grond- en straatwerkzaamheden, en het afvoeren en verwerken van vrijgekomen afvalstoffen.

Grote speler in Limburg
Remy van Dijk staat nog altijd aan het roer van het bedrijf dat zijn vader ooit oprichtte. En hij is nog niet uit gedroomd. Door te investeren in innovatieve technieken, hoogwaardige apparatuur, nieuwe diensten én vakkundige personeel groeit het bedrijf nog steeds. In Limburg behoort Rions op dit moment tot de grootste spelers op de markt. Ook in Brabant groeit het marktaandeel gestaag.

Remy van Dijk: We hebben de ambitie om het grootste rioolbedrijf van heel Limburg te worden. Met dekking in elk dorp, in elke straat. De béste zijn we al, dus dat zou moeten lukken!

Kolkenzuiger Machinist / chauffeur

Maastricht - Geen opleiding vereist - 40 uur


Locatie

Rions
6229PP Maastricht Limburg NL