Jobhunting Uitzenden

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Jobhunting Uitzenden
  • Jobhunting Uitzenden
  • Heerlen, Limburg
Jobhunting Uitzenden vacatures

Wat maakt ons uniek?
Sinds 2015 is Jobhunting Uitzenden actief in de uitzendwereld. Binnen deze branche onderscheiden wij ons op meerdere punten. Hierdoor zij wij een vreemde eend in de bijt. Zo spreken wij de taal van onze medewerkers. Geen moeilijk gedoe, maar: What you see is what you get!. Wij gaan voor een volledige begeleiding. Wij denken mee met onze klanten! Wij kijken met een frisse en ervaren blik naar het ondernemerschap. Door middel van een goede samenwerking tussen de medewerkers, de klanten en Jobhunting Uitzenden als intermediair, streven wij er naar om voor iedereen een goede toekomst te creëren met voldoende perspectief. Op zowel zakelijk als maatschappelijk vlak.

GEEN POESPAS
Wij spreken jouw taal, zonder moeilijk gedoe. Jij staat op nummer één en daardoor ga je volledig zorgeloos aan de slag in heel (Zuid) Limburg. We begeleiden je bij het solliciteren, we regelen je contract en wij zorgen dat je snel aan de slag kan.


WIJ BEGELEIDEN JOU
Daarnaast begeleiden wij jou van begin tot einde tijdens de sollicitatie, lossen wij onduidelijkheden of problemen voor je op en kun je zonder zorgen aan de slag. Twijfel jij nog over je baan of over werken voor een uitzendbureau? Probeer het eens, er zijn mensen die zweren bij uitzendwerk, ze willen niet anders meer!


JIJ VERDIENT HET BESTE
Een hogere loon? Een cursus of opleiding volgen? Wil je een vaste baan? Ook dat regelen wij voor jou! Interesse? Kom dan snel langs op één van onze vestigingen in Kerkrade of Heerlen. De koffie staat voor je klaar!


KOM JE OM IN HET WERK?
Een onderneming draait zo goed als de mensen die er werken, dat weet je als ondernemer als geen ander. Ervaar je dat er meer werk is dan personeel en heb je door de drukte geen tijd om zelf geschikt personeel te werven? Dan kun je altijd vertrouwen op Jobhunting Uitzenden.

Verkoop

Heerlen - MBO - Parttime
Jobhunting Uitzenden

Verkoopmedewerker Slagerij

Heerlen - 24 - 40 uur
Jobhunting Uitzenden

Mitarbeiter in der Debitorenbuchhaltung

Kerkrade - HBO - Fulltime
Jobhunting Uitzenden

Medewerker housekeeping Valkenburg

Valkenburg (LI) - Parttime
Jobhunting Uitzenden

Zelfstandig werkende kok

Heerlen - Fulltime
Jobhunting Uitzenden
Jobhunting Uitzenden vacatures

Locatie

Jobhunting Uitzenden https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/586286a72c57942a5453ab3277b6daae9f0eb310b5df36e73b735635b992.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/586286a72c57942a5453ab3277b6daae9f0eb310b5df36e73b735635b992.png
Heerlen Limburg NL