Dutch Renting

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Dutch Renting
  • Amsterdam, Noord-Holland

Jouw nieuwe baan
- Je bent verantwoordelijk voor dagelijks onderhoud en je verricht je de voor- en eindopnames van woningen; je stemt met het team + de vertrekkende huurder af over hoe de woning opgeleverd wordt. Je beoordeelt reparatieverzoeken van huurders en zet acties uit om deze zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Je hebt veelvuldig persoonlijk contact met huurders, aannemers en interne collegas.
Je signaleert (structurele) problemen in de technische kwaliteit van het bezit en levert input voor de verdere ontwikkeling van projecten en/of het bezit. Hierbij is het tevens van belang dat je goed kunnen analyseren (situatie op locatie) en dit vervolgens gedetailleerd weet te rapporteren.

Wij vragen:
Afgeronde opleiding (V)MBO-4 en/of HBO Bouwkunde of Vastgoedbeheer
Ervaring waarbij je te maken hebt gehad met bouwtechnische elementen in je werk
Ervaring binnen de woningcorporatiebranche is niet persé vereist, maar wel gewenst. Administratieve handelingen behoren tevens tot de functie en daarbij is enige computerkennis (WORD/EXCEL) gewenst en vorm geen belemmering maar eerder een uitdaging.

Dit ben jij:
Leergierig: je bent in staat om jouw huidige bouwtechnische kennis toe te passen in de praktijk en wanneer nodig is deze verder uit te bouwen met theoretische kennis om je verder te specialiseren. Professioneel: Je hebt een groot empathisch vermogen om ook sociale problematieken achter de voordeur de herkennen en dit objectief te analyseren en concretiseren + te rapporteren.

Ons aanbod:
Werkveld typerend als: dynamisch en afwisselend. Een jong en gedreven team. Een functie die een belangrijk onderdeel uitmaakt van onze dienstverlening en waarbinnen je een belangrijke schakel vormt. Het zal in beginsel gaan om een parttime functie waarbinnen mogelijkheden kunnen zijn tot uitbreiding van zowel werkuren als takenpakket. Wij kijken graag uit naar je reactie.



Locatie

Dutch Renting
1019HD Amsterdam Noord-Holland NL