Anicura Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Anicura Nederland
  • Anicura Nederland
  • Maastricht, Limburg

AniCura Dierenartsen Maastricht is op zoek naar een leuke en enthousiaste Senior Dierenarts voor 32 - 40 uur per week die ons jonge en gemotiveerde team van dierenartsen komt versterken.

Wij bieden hiermee een unieke kans om aan de slag te gaan met een ervaren team van paraveterinairen, een gemotiveerde klantenkring in de gezellige en internationale stad Maastricht en daarnaast ook de mogelijkheden om deze kliniek en het team verder uit te bouwen.

Over AniCura Maastricht

AniCura Dierenartsen Maastricht, voormalig Sterkliniek, werkt volgens een hoge kwaliteitsstandaard. Onze kliniek is modern en geoutilleerd om de kwaliteit zeer goed te kunnen waarborgen. Elke dag zetten wij ons samen in om evidence based, up to date 1e diergeneeskundige zorg met de beste kwaliteit te verlenen. Er zijn ruime mogelijkheden voor o.a. diagnostiek, chirurgie en tandheelkunde maar ook de potentie om onze expertises uit te breiden.

Als Cat Friendly kliniek bieden we de beste zorg voor katten, in een zo comfortabel mogelijke omgeving. Wij durven ons toonaangevend in de regio te noemen op dit vlak.

Onze gemotiveerde clientèle vraagt om uitgebreide diagnostiek en persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij nemen onze klanten serieus, denken mee en zetten ons iedere dag in voor een optimale patiëntenzorg. Dit maakt het werken in onze kliniek uitermate boeiend en bevredigend. De kliniek is een echte stadspraktijk, gelegen in Maastricht Zuid-Oost.

We zijn onderdeel van AniCura: Dat maakt dat je bij ons onderdeel uitmaakt van een uitgebreid netwerk van klinieken. Het uitwisselen van kennis en expertise staan bij AniCura hoog in het vaandel. Door dit enorme netwerk zijn er veel mogelijkheden om door te groeien, jezelf te ontwikkelen en met collegas te sparren en ervaringen uit te wisselen.

Wat heeft AniCura Maastricht te bieden?

Een gezellig en deskundig team met ervaren paraveterinairen waar een fijne samenwerking mee is.
Ruimte om door te groeien (m.b.v. interne en externe opleidingsmogelijkheden).
Goede balans tussen werk en privé.
Leuk en uitdagend patiënten aanbod met een gemotiveerde klantenkring.
Open sfeer in onze kliniek.
De vrijheid om mee te denken en werken om de kliniek naar een ng hoger level te brengen en een verdiepingsslag te maken. De grote, internationale stad biedt bijvoorbeeld veel potentie.
Het uitvoeren van goede en uitgebreide diagnostiek. Hoogwaardige zorg is waar wij voor staan.
Werken met moderne apparatuur, waaronder digitale rntgen, in huis labapparatuur, dentale rntgen en een compleet uitgeruste tandheelkunderuimte.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, conform ons nieuwe Arbeidspakket.
Wat voor dierenarts zoeken wij en wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een Senior Dierenarts die onze kliniek en ons team verder wil ontwikkelen in het leveren van hoog kwalitatieve zorg en energie krijgt van leidinggeven en aansturen van een kliniek. Hiervoor zoeken wij een collega die zelfstandig kan werken. Je hebt een goede teamspirit en bent empathisch, positief en haalt graag het beste in jezelf en anderen naar boven.

Jij als dierenarts bent...

Zelfstandig werkend in de 1e lijn.
Gepassioneerd door hoogwaardige diergeneeskunde.
Klantvriendelijk en sociaal.
Communicatief vaardig en stressbestendig.
Enthousiast, leergierig en ambitieus.

Wat zijn jouw (veterinaire) taken:

In overleg met jou bepalen we waar jij je mee bezig gaat houden. De mogelijkheden zijn:
Consulten
Chirurgie
Interne geneeskunde
Kattengeneeskunde
Echografie
Beeldvorming
Tandheelkunde
Door ontwikkelen in een door jou gekozen affiniteitsgebied

Andere taken:

(Doorgroeimogelijkheden in) Praktijkmanagement.
Begeleiden van jonge dierenartsen.
Samen met de hoofd paraveterinair de dagelijkse gang van zaken optimaliseren en sturing geven aan het team.

Meehelpen en meedenken om ons kwaliteitsmanagementsysteem optimaal te houden.
Interesse om Senior Dierenarts te worden bij ons in Maastricht?

We komen graag met je in gesprek! Reageer direct op deze vacature middels de button hieronder of neem voor vragen gerust contact op met:
Marjon Schellekens, Praktijkmanager a.i., [email protected], 06-10781544

Enoc da Costa, Sr. Talent Acquisition AniCura, [email protected], 06-23926371

We zien er naar uit kennis  te maken! 



Locatie

Anicura Nederland https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/827d55683a2901f06db8403125dba532a49b129bd32e89a3.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/827d55683a2901f06db8403125dba532a49b129bd32e89a3.png
6229AV Maastricht Limburg NL