4People

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

4People
  • 4People
  • Hengelo (OV), Overijssel

4People detacheert technische professionals bij toonaangevende organisaties binnen Engineering en Bouw, Infra Milieu. We zijn landelijk actief vanuit vier regiokantoren: Den Bosch, Rotterdam, Groningen en de hoofdvestiging in Hengelo.

Wij zijn er voor technische professionals op MBO+, HBO, WO en PhD-niveau die op zoek zijn naar een uitdagende werkplek voor lange of kortere tijd. 4People biedt als werkgever de mogelijkheid om zowel op permanente als op tijdelijke basis projecten uit te voeren of desgewenst in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

De persoonlijke ambities en ontwikkeling van onze professionals staan centraal. Door deze persoonlijke werkwijze zorgt 4People voor de juiste carrièrestap en zijn wij dé partner in elke fase van uw loopbaan, van ambitieuze starter tot ruim ervaren professional.

Voor onze professionals kennen wij het 4People Carrière Plan. Het 4People Carrière Plan legt uw ambities in theorie vast en maakt ze in de praktijk waar. Een vast dienstverband bij 4People betekent persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en cursussen op maat.

4People is er ook voor organisaties die behoefte hebben aan daadkrachtige technische professionals. Met ruim 17 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling hebben wij een waardevol netwerk van professionals en opdrachtgevers opgebouwd. Op basis van deze ervaring en actuele kennis van de arbeidsmarkt zijn onze consultants een professionele sparringpartner voor uiteenlopende wervingsvraagstukken.

Binnen de business units Engineering en Bouw, Infra Milieu zijn we actief in de volgende branches:

Engineering
- Hightech, - Energy, - Machinery, - FoodPharma, - Embedded Software, - OilGas, - Installatietechniek, - Chemie, - Automotive, - Medical, - Aerospace, - Maritiem.

Bouw, Infra Milieu
- Weg- en waterbouw, - Woning- en Utiliteitsbouw, - Groen, - Cultuurtechniek, - RO, - Bodem en Milieu.



Locatie

4People https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/40867db89dc48cb0dd8d35ca1940dfb84c95eea838fd7add.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/40867db89dc48cb0dd8d35ca1940dfb84c95eea838fd7add.png
7556BE Hengelo (OV) Overijssel NL