R&B Veiligheid

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

R&B Veiligheid
  • R&B Veiligheid
  • Ossendrecht, Noord-Brabant

Werken moet leuk zijn en vooral veilig. Dit bewustwordingsproces groeit. Echter in onze ogen nog lang niet genoeg. Bedrijven hebben weliswaar Safety First verankerd in beleid en processen, maar veilig kan altijd nog veiliger. Veiligheid vormt in productiebedrijven een belangrijk aandachtspunt. Of het nu gaat om veiligheid van arbeidsmiddelen of op bedrijfsniveau, onze deskundigen bieden ondersteuning en geven praktisch toepasbare en op maat gesneden adviezen. Dit doen we al ruim 16 jaar met heel veel passie en plezier. Onze deskundigen zijn actief in de gebieden Antwerpen, Rotterdam, Vlissingen en meerdere gebieden in Duitsland.
Missie
Iedereen veilig thuis aan de keukentafel, vandaag en met vertrouwen voor komende generaties. Door onze persoonlijke, vakkundige en pragmatische aanpak creëren we een veilige en duurzame leefomgeving.
Visie
Bij RB Veiligheid B.V. geloven we dat veiligheid altijd voorop moet staan. Onze visie is gebaseerd op het principe Better safe than sorry, waarbij we ervan overtuigd zijn dat het voorkomen van ongevallen en incidenten de hoogste prioriteit heeft. We streven ernaar om een veilige werkomgeving te creëren, waarbij risicos tot een minimum worden beperkt.
Onze organisatie heeft focust zich de op drie pijlers die elkaar aanvullen en versterken:
1. Veiligheidskundige Kennis voor de Petrochemische Industrie: Ons team van specialisten met ervaring in de industrie biedt op maat gemaakte veiligheidsoplossingen voor alle veiligheidsvraagstukken.
2. Werkvoorbereiding en Projectmanagement: We begrijpen de complexiteit van grote projecten en de bijbehorende veiligheidsuitdagingen. Onze expertise in risicomanagement wordt gentegreerd in projectplanning en uitvoering om veiligheid gedurende alle fasen van het project te waarborgen.
3. Veiligheid voor het MKB: We brengen ons product- en dienstenaanbod naar MKB-bedrijven, waarbij we op maat gemaakte oplossingen bieden die passen bij hun specifieke behoeften en middelen, zodat ook zij een veilige werkomgeving kunnen creëren voor hun werknemers.
Kernwaarden
1. Duurzame Veiligheid: We zetten ons in voor de bevordering van veiligheid op lange termijn door middel van preventie, bewustwording en voortdurende verbetering.
2. Klantgerichte Dienstverlening: Onze focus ligt op het begrijpen van de behoeften van onze klanten en het leveren van oplossingen die hun verwachtingen overtreffen.
3. Opleiding voor Excellence: We koesteren de ontwikkeling van ons personeel en streven naar excellentie in hun kennis en vaardigheden door middel van voortdurende opleiding en persoonlijke groei.
4. Ondersteunende Samenwerking: We geloven in een cultuur van ondersteuning en samenwerking, waarin teamleden elkaar helpen om individueel en collectief succes te bereiken.
5. Ethiek en Integriteit: We handelen altijd volgens de hoogste ethische normen en integriteit, en we verwachten hetzelfde van al onze medewerkers en partners.



Locatie

R&B Veiligheid https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0d1749feec8902bb6e75698dbc02bfd2308e2678e71162bd7f40d1eab6b7.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0d1749feec8902bb6e75698dbc02bfd2308e2678e71162bd7f40d1eab6b7.jpg
Ossendrecht Noord-Brabant NL