Ocean Paradise

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ocean Paradise
  • Ocean Paradise
  • Sittard, Limburg

Al meer dan twee decennia een culinair begrip in de regio

Welkom bij Ocean Paradise, het meest geliefde Aziatische restaurant in Sittard en omstreken. Sinds 1997 zijn wij toegewijd aan het bieden van een onvergetelijke culinaire ervaring waarbij de smaken van Azië samenkomen in een oase van smaak en gastvrijheid.

Onze Geschiedenis

In 1997 openden we voor het eerst onze deuren met een eenvoudige visie: het creëren van een plek waar gasten kunnen genieten van de diverse en verfijnde smaken die Azië te bieden heeft. In de loop der jaren hebben we deze visie verfijnd en geperfectioneerd, en zijn we uitgegroeid tot een icoon in de Sittardse culinaire scene.

Onze Keuken

Bij Ocean Paradise draait alles om smaak. Onze getalenteerde chefs zijn meesters in het bereiden van authentieke gerechten uit verschillende Aziatische keukens, waaronder de verfijnde smaken van de Japanse sushi, de pittige kruiden van de Thaise keuken, de rijke sauzen van de Chinese gerechten, en nog veel meer. Onze menukaart is een reis door Azië, met voor ieder wat wils, of u nu houdt van hartig, zoet, pittig of mild.

Onze Sfeer

Bij Ocean Paradise gaat het niet alleen om eten, maar ook om de totale beleving. Ons restaurant is prachtig ingericht met oog voor detail en comfort, waardoor het de perfecte plek is voor een intiem diner voor twee, een gezellige familiemaaltijd of zelfs een grootschalig feest of zakelijk evenement. Onze vriendelijke en attente bediening staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan Ocean Paradise onvergetelijk is.

Onze Toewijding aan Kwaliteit

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit, zowel in de ingrediënten die we gebruiken als in de service die we bieden. Onze gerechten worden bereid met de allerbeste ingrediënten en met oog voor detail, en onze toegewijde medewerkers streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden.

Ontdek Ocean Paradise

Wilt u de magie van Aziatische smaken ontdekken? Breng dan een bezoek aan Ocean Paradise en laat u onderdompelen in een wereld van heerlijk eten en gastvrijheid. Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon zin heeft in een smakelijke maaltijd, bij Ocean Paradise bent u altijd welkom.

Voor meer informatie over ons menu, openingstijden en reserveringen, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken op www.oceanparadise.nl.



Locatie

Ocean Paradise https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ecc099f2f260f9cefbbf6f7d80f106f7e147178f36fe50b5bb0aea0aec91.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ecc099f2f260f9cefbbf6f7d80f106f7e147178f36fe50b5bb0aea0aec91.png
Sittard Limburg NL