Holland Water

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Holland Water
  • Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

Wij zijn een purpose-gedreven en ambitieuze onderneming die hoogwaardige watertechnologie inzet om collectieve waterinstallaties op slimme en duurzame wijze schoon en veilig te houden.

Holland Water is - met watertechsystemen zoals de HW Bifipro, HW ICA en HW Uvidis - een drijvende kracht achter de transitie van ouderwets en milieubelastend waterbeheer naar modern en duurzaam waterbeheer, en draagt daarmee bij aan de nationale klimaatdoelstellingen. Wij zijn op zoek naar mensen die het verschil willen maken en bereid zijn de mouwen op de stropen om dat te bereiken - in welke functie dan ook.

Holland Water biedt een werkomgeving waarin gelijkgestemde professionals hun talenten graag aanwenden, niet weg deinzen om heilige huisjes om te stoten (zowel intern als extern), zich altijd op de essentie blijven richten, de schouders er stevig onder zetten, en veel plezier aan de reis beleven.
Onze Technical Service afdeling
Technical Service is de afdeling die ervoor zorgt dat onze systemen in de Benelux genstalleerd en geactiveerd worden: het visitekaartje van Holland Water bij onze klanten. De afdeling is verantwoordelijk voor het onderhoud en het oplossen van storingen op de systemen op locatie. De voorbereidende activiteiten worden verricht vanuit ons servicecentrum in Driebergen-Rijsenburg.
Tegelijkertijd fungeert Technical Services als sparringpartner voor onze collegas van Customer Management en wordt er nauw samengewerkt met de Order Managers als het om de installatie en activatie van nieuwe systemen gaat.

Wat ga je doen?
Als Technical Service Engineer vind je het leuk om veel onderweg te zijn in Nederland of België en om dagelijks met verschillende soorten klanten contact te hebben. Je vindt het prettig om een overzichtelijk takenpakket te hebben en jouw persoonlijke lat ligt hoog als het gaat om de kwaliteit die je levert. Zo bezoek je op een dag meerdere klanten, loop je langs bij de werkvoorbereider en schuif je aan bij je collegas voor de lunch wanneer je op kantoor bent.

Je bezoekt dagelijks meerdere klanten in Nederland of België op locatie met als doel:
o Technische opnames verrichten om op basis van vooraf bepaalde criteria te bepalen welk type HW systeem voor de betreffende locatie geschikt is, en of de technische ruimte passend is voor de plaatsing van het gedimensioneerde systeem.
o Het installeren en activeren van nieuwe systemen.
o Het uitvoeren van de periodieke onderhoudswerkzaamheden die de juiste werking van het systeem garanderen.
o Een stukje advies te geven aan de Technische Dienst van de locaties die je bezoekt.
Onze systemen zijn kwalitatief hoogwaardig, maar mocht er onverhoopt een storing plaatsvinden, dan los je deze op afstand of op de klantlocatie op in samenwerking met Customer Management.





Naar wie zijn we op zoek?

Je bent al (enigszins) thuis in de techniek van de waterwereld of je hebt een vergelijkbare technische achtergrond.
Je communiceert gemakkelijk, plezierig en correct, waarbij het voor jou niet uitmaakt of je met de directeur of een technisch medewerker in gesprek bent.
Je bent empathisch en je begrijpt dat veilig water van groot belang is voor de continuteit van de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten.
Je vind het leuk om repeterende onderhoud handelingen te verrichten en raakt daar niet snel op uitgekeken. Jij gaat keer op keer voor de beste kwaliteit.
Je bent niet makkelijk van de wijs te brengen in een soms hectische omgeving en kan zelf prioriteiten stellen.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Je bent voor 32-38 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een functie in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat impact wil maken en veilig waterbeheer wil moderniseren.
Een plek waar je je verder kunt ontwikkelen als water-manager, naar bijvoorbeeld de functie van Customer Manager.
Een persoonlijke omgeving in een klein team van professionals waar hard werken wordt gecombineerd met een gezonde dosis humor en plezier.
Een goed salaris pakket waar een bedrijfswagen, mobiele telefoon en laptop onderdeel van zijn.
Goede koffie.



Locatie

Holland Water
3972KC Driebergen-Rijsenburg Utrecht NL