Stoop Groenvoorziening

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Stoop Groenvoorziening
  • Waarland, Noord-Holland

Stoop Groenvoorziening is een enthousiast familiebedrijf dat in 1967 in het Noord-Hollandse Waarland werd opgericht door de broers Lau en Jan Stoop met een focus op onkruidbestrijding en gewasbescherming. In de decennia daarna groeide het bedrijf uit tot een toonaangevend groenvoorzieningsbedrijf in Noord-Holland met vijf belangrijke expertises; groenvoorziening, boomverzorging, baggerwerken, waterbouw en groenrecycling.

Het bedrijf loopt voorop in certificering en heeft ruim vijfenzeventig goed opgeleide medewerkers in dienst die breed inzetbaar zijn. Jaarrond werkt het bedrijf met circa 110 FTE. Stoop beschikt over een modern en uitgebreid machinepark. De flexibele inzetbaarheid en de solide financiële situatie waarborgen de continuteit én de kwaliteit van de bedrijfsactiviteiten.

Het uitgangspunt van Stoop is het leveren van goed werk in een goede verstandhouding met de opdrachtgever. Klantgerichtheid en goede communicatie staan centraal. Als duurzame onderneming wil Stoop Groenvoorziening investeren in maatschappelijk verantwoord ondernemen met oog voor medewerkers, milieu en omgeving.



Locatie

Stoop Groenvoorziening
1738DS Waarland Noord-Holland NL