Workstead

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Workstead
  • Renswoude, Utrecht

Vacature Inhouse Intercedent

Functieomschrijving

Ben jij de alles-in-één planner, jobcoach en relatiebeheerder? Degene die vlot tussen deze rollen kan schakelen en af en toe een geweldige jongleur lijkt? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Functieomschrijving

Als Inhouse Intercedent ben je verantwoordelijk voor een klant in Harderwijk en de uitzendkrachten die voor deze klant werken. Jij bent het aanspreekpunt voor onze Europese uitzendkrachten die bij onze klanten aan de slag gaan. Deze functie draait om zelfstandigheid, waarin je als intercedent/recruiter verantwoordelijk bent voor onze medewerkers en klanten.
Jij zorgt ervoor dat zowel de klant als onze medewerkers tevreden zijn. Je overlegt regelmatig met de klant over wat goed gaat en wat beter kan. Daarnaast heb je een grote verantwoordelijkheid voor de planning en prestaties van het klantproces. Ook beheer je het gehele wervings- en selectieproces, geef je rondleidingen, voer je arbeidsvoorwaardengesprekken, los je problemen op (zowel op de werkvloer als met huisvesting), handel je arbeidscontracten af, ga je om met verzuim, en plan je verlof/vakanties in, en nog veel meer. Een gevarieerde functie waarin je een centrale rol speelt.

Natuurlijk werk je niet alleen. Op de vestigingen werken collegas die dezelfde taken uitvoeren, dus er is altijd hulp beschikbaar. We bieden ook trainingen en opleidingen om je te ondersteunen bij het beheersen van je taken en verantwoordelijkheden.

Ideale kandidaat

Ben jij die ondernemende, sociale en praktische collega die samen met ons jouw ontwikkeling vorm wil geven? Als Intercedent ben je flexibel en doortastend. Je bent bekwaam in communicatie, kunt je inleven en anderen motiveren en overtuigen. Ook herken je jezelf in het volgende:
Je hebt ervaring in de uitzendbranche;
Je bent klantgericht en kunt ook goed zelfstandig werken;
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
Je beheerst de Poolse/Roemeense/Bulgaarse, Nederlandse en Engelse taal goed;
Je bent fulltime beschikbaar en hebt een rijbewijs.

Wat wij bieden

Een salaris tussen 2300,- en 3300,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
Uitzicht op een vast dienstverband;
Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
Laptop, telefoon en gebruik van een bedrijfsauto;
Enthousiaste en professionele collegas;
Gezellige personeelsuitjes;
Ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
Premievrij pensioen met bijspaarmogelijkheid;
8% vakantietoeslag.

Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in arbeidsmigranten binnen de branches Food, Logistiek, Industrie, Productie en Techniek. We regelen niet alleen werk, maar ook vervoer en huisvesting voor onze medewerkers, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun werk.
We zijn al meer dan 25 jaar succesvol in dit vakgebied. Naast onze vestiging in Renswoude hebben we locaties in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Harderwijk, Haulerwijk, Ede en Geldermalsen. In 2023 verhuizen we ons hoofdkantoor naar een nieuwe locatie in Veenendaal. Onze medewerkers zijn harde werkers en onze kernwaarden, ambitie, gelijkwaardigheid, samenwerking en nuchterheid, staan centraal in alles wat we doen. Als dit bij jou past, lees dan verder of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op:

Herken jij jezelf in Workstead of in de bovenstaande functie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een dynamische en ambitieuze omgeving? Solliciteer dan direct en stuur je cv naar [email protected]



Locatie

Workstead
3927CD Renswoude Utrecht NL