Riho International

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Riho International
  • Tilburg, Noord-Brabant

Bij RIHO omarmen we een ware passie voor sanitair, een passie die zich duidelijk weerspiegelt in elk facet van ons werk. Onze collectie eigentijdse ligbaden, betoverende whirlpools, verfrissende douches en verrassend vormgegeven badkamermeubelen getuigen van onze toewijding aan uitmuntendheid. Met meer dan drie decennia aan expertise staan wij trots bekend als de pioniers in badkamervakmanschap. Onze rotsvaste ambitie? Jouw droombadkamer werkelijkheid laten worden.

Wij zijn gedreven door innovatie, inspiratie en streven naar perfectie om te verweven met praktisch nut, om zo ruimtes te creëren die zowel betoveren als bewonderenswaardig functioneel zijn.

Als jij gelooft dat jouw talenten kunnen bloeien binnen een omgeving waar passie, creativiteit en vakmanschap samenkomen, dan heten we jou graag welkom bij RIHO. Samen kunnen we de toekomst van sanitair en design vormgeven, terwijl we de grenzen van schoonheid, functionaliteit en vernieuwing verleggen. Word deel van ons team en samen laten we ideeën stromen en verbeelding tot leven komen - één badkamer per keer.



Locatie

Riho International
5047TS Tilburg Noord-Brabant NL