DURF Company

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • DURF Company
  • Dordrecht, Zuid-Holland

Gedreven door passie en plezier om ondernemers te laten ondernemen zijn wij in 2020 DURF Company gestart. Om onze droom te verwezenlijken. Een HR-bureau neerzetten waarmee we MKB-bedrijven en ondernemers echt op weg kunnen helpen met professionele HR-dienstverlening.

Robert-Jan en Harry, partners DURF Company. Wij zijn trots op de Hollandse waarden waar we ons mee identificeren. Dit ligt geborgd in onze kernwaarden. We staan graag af en toe stil bij de grootse dingen waar een klein land als Nederland toe in staat is. Mogelijk gemaakt door Ondernemend Nederland. Het is niet voor niets dat gezegd wordt dat het MKB de motor is van de BV Nederland.

Vind jij het werken voor MKB-bedrijven ook inspirerend? Wil jij met ons meebouwen aan een HR-bureau wat het verschil maakt en waar jij de volgende fase van groei mede mogelijk maakt? Waarbij ondernemers zich met een vertrouwd gevoel laten ontzorgen? Waar met plezier wordt samengewerkt en waarbij jouw talent leidend is in wat je doet?

Als dit jou aanspreekt dan drinken wij graag een bak koffie of thee met jou. Om elkaar te ontmoeten en te ontdekken waar dromen kunnen samenkomen.



Locatie

DURF Company
3329BK Dordrecht Zuid-Holland NL