Kwaliteit isolatie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Kwaliteit isolatie
  • Doetinchem, Gelderland

Kwaliteit Isolatie is een jong dynamisch bedrijf ontstaan uit onvrede over de manier van werken door de grotere Isolatiebedrijven.

Zo staan wij voor kwaliteit in de breedste zin van het woord vanaf het eerste contact-moment met de klant tot en met de betaling van de uiteindelijke factuur.

Met een mooie mix tussen eigen werk voornamelijk in de Achterhoek en werk voor diverse opdrachtgevers partners door héél het land zijn wij iedere dag hard bezig met Nederland een stukje duurzamer te maken.
Dit doen wij door het aanbrengen van isolatie aan Dak, Spouwmuur, Vloer Bodem van woningen en bedrijven. Op diverse manieren en met verschillende materialen.
Maar ook gerelateerde zaken zoals sloopwerk, plaatsen van Dakramen, (klein) Timmerwerk, Gevel herstel, Spouwvervuiling verwijderen, aanbrengen van Ventilatieroosters, Natuurvrij maken van woningen, Impregneren

Wij worden gekenmerkt door;

Kwaliteit
Eerlijk en transparant (zaken doen)
Afspraken nakomen (betrouwbaarheid)
Flexibiliteit (doordat we een klein bedrijf zijn en hierdoor snel kunnen schakelen naar onze klanten toe verwachten we dat ook van onze medewerkers.) We doen het samen en gaan pas naar huis als de klus geklaard en de klant tevreden is!
Hard en netjes werken, maar wel samen en met plezier. Bij overwerk even stoppen bij de pomp voor een balletje en elke vrijdag nadat we de hal en bus klaar hebben gemaakt voor de week erop tijd voor een biertje, hapje en gezelligheid.

Zo vinden wij onze jongens die het uiteindelijk moeten waar maken minstens zo belangrijk.
En proberen wij te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers d.m.v. Trainingen en scholing.

Alles valt te leren behalve houding en gedrag dus bij ons krijg je altijd een eerlijke kans ongeacht je opleiding, verleden of achtergrond.

Zolang je maar over een gezonde dosis werkhouding (je wilt graag werken en leren, en we kunnen op je bouwen) beschikt is iedereen welkom.



Locatie

Kwaliteit isolatie
7008AJ Doetinchem Gelderland NL