Nikita Bruidsmode

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nikita Bruidsmode
  • Nikita Bruidsmode
  • Velp (NB), Noord-Brabant

Stap in de wereld van de bruidsmode. Tweedehands trouwjurken / Preloved bruidsjurken , vind je bij Nikita Bruidsmode.
Onze collectie trouwjurken omvat een uitgebreide selectie van zowel tweedehands bruidsjurken als exclusieve, unieke en betaalbare trouwjurken.Ons doel is om elke bruid te helpen stralen en zich zelfverzekerd en prachtig te voelen op haar speciale dag. Wil jij hier een onderdeel van zijn?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan is het tijd om je aan te sluiten bij ons gezellige team! Bij Nikita Bruidsmode hebben we verschillende vacatures beschikbaar waaruit je kunt kiezen.
Als je houdt van werken in een inspirerende omgeving en graag bijdraagt aan de speciale momenten van bruiden, dan is werken bij Nikita Bruidsmode wellicht iets voor jou. We bieden een dynamische en creatieve werkomgeving waarin je kunt groeien en je talenten kunt ontwikkelen.
Neem een kijkje bij onze beschikbare vacatures en ontdek welke functie het beste bij jou past.
Of je nu ervaren bent in de bruidsmode-industrie of net begint, bij Nikita Bruidsmode staat iedereen open om zich aan te sluiten bij ons team.
Wij geloven in een positieve en ondersteunende werkcultuur, waarin teamwork en klanttevredenheid centraal staan. Samen streven we ernaar om bruiden een onvergetelijke ervaring te bieden en hen te helpen bij het vinden van hun droomjurk.
Bekijk snel onze vacatures en ontdek welke rol jouw carrière bij Nikita Bruidsmode kan verrijken. We kijken ernaar uit om jouw enthousiasme en talenten te verwelkomen in ons team!
Coupeuse
Ben je een creatief persoon en hou je van uitdagingen? Koester je een passie voor het vermaken van trouwjurken, zodat onze bruiden de perfecte pasvorm ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om een kijkje te nemen bij onze vacatures voor coupeuses.
Of je nu ervaren bent in dit vakgebied of juist nieuw bent, en jezelf wilt ontwikkelen, bij Nikita Bruidsmode is iedereen welkom om zich aan te sluiten bij ons gezellige team. We geloven in een omgeving waarin we samen groeien en leren, en waarin jouw creativiteit en vaardigheden tot hun recht kunnen komen.
We willen even benadrukken dat we niet met patronen/ patroon tekenen werken maar echt bruidsjurken op een lichaam van de bruid afstemmen. Aanpassen en vermaken zijn de werkzaamheden. Dus kun je met een naaimachine overweg dan zien we je graag bij ons langs komen.
Ben jij klaar om je talenten te benutten en deel uit te maken van ons enthousiaste team? Aarzel dan niet en ontdek de mogelijkheden die op je wachten.
Zaterdag of doordeweekse hulp
Ben je een creatief persoon en geniet je ervan om met mensen te werken? En ben je toevallig op zoek naar een superleuke bijbaan? Dan is het nu tijd om je aan te melden als hulpkracht bij ons.
Als hulpkracht werk je samen met een team van gezellige collegas en ga je samen op zoek naar de perfecte match voor onze bruiden. Je zult een belangrijke rol spelen in het assisteren van klanten, het bieden van advies en het zorgen voor een geweldige winkelervaring.
Bij Nikita Bruidsmode geloven we in het creëren van een warme en gastvrije sfeer, waar klanten zich op hun gemak voelen tijdens hun zoektocht naar de droomjurk. Met jouw creativiteit en klantgerichte aanpak help je hen bij het vinden van de perfecte jurk die past bij hun stijl en persoonlijkheid.
Dus, ben je er klaar voor om deel uit te maken van ons enthousiaste team en jouw passie voor creativiteit en klantenservice in te zetten? Aarzel dan niet en meld je vandaag nog aan als zaterdag- doordeweekse hulpkracht. We kijken ernaar uit om samen met jou geweldige ervaringen te creëren voor onze bruiden.



Locatie

Nikita Bruidsmode https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7b155dad681e33cda7cf0d8be243486a8229e57e9f8ee89d3e5df3f24b41.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7b155dad681e33cda7cf0d8be243486a8229e57e9f8ee89d3e5df3f24b41.jpg
Velp (NB) Noord-Brabant NL