Jurida

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Jurida
  • Jurida
  • Arnhem, Gelderland

Ben je op zoek naar een leuke maatschappelijke functie en vind je het belangrijk om betekenisvol werk te doen? Ben je stressbestendig, accuraat en zoek je een mooie balans tussen contact met cliënten en administratieve, financiële en juridische werkzaamheden? Wil je graag werken in een gezellig, jong en hecht team waar je altijd kennis en ervaring kunt delen zodat je er nooit alleen voor staat? Dan zijn we op zoek naar jou!


Functieomschrijving

Als bewindvoerder ben je wettelijk vertegenwoordiger en behartig je de belangen van je cliënt. Je hebt een eigen caseload en verricht hiervoor alle administratieve, financiële en juridische handelingen. Je communiceert met je cliënt en met betrokken partijen zoals instanties, hulpverleners en de rechtbank.

Je zorgt dat de financiële situatie van je client zo snel mogelijk wordt gestabiliseerd. Dit doe je door alle inkomsten en uitgaven goed in kaart te brengen en te inventariseren naar de schulden. Je houdt zoveel mogelijk rekening met de wensen van je cliënt. Je zorgt ervoor dat alle sociale voorzieningen worden nagelopen zodat je client krijgt waar hij/zij recht op heeft. Zodra het mogelijk is, zorg je dat je cliënt wordt aangemeld voor schuldhulpverlening. Jaarlijks bespreek je het plan van aanpak met je cliënten en legt verantwoording af aan de rechtbank. Al met al is het een uitdagende functie waarbij je veel ballen in de lucht moet houden en je vaardigheden opnieuw ontdekt.


Functie-eisen

- Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding, op sociaal- juridisch gebied
(de wettelijke eisen van de rechtbank zijn hierin leidend)
- Je kunt een VOG aanleveren
- Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten en verwijzers uit diverse zorgsectoren
- Je bent communicatief en je kunt tegen een stootje
- Je bent collegiaal en positief ingesteld
- Werkervaring als bewindvoerder is een pre
- Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
- Je woont binnen een straal van 50 km


Vaardigheden

- Je kunt zowel zelfstandig als goed samenwerken
- Je bent communicatief, zowel mondeling als schriftelijk
- Je kunt planmatig werken
- Je bent creatief in het bedenken van oplossingen
- Je bent stressbestendig, flexibel en je kan je goed inleven in een ander


Wat bieden we jou?

Een afwisselende en uitdagende baan binnen in Arnhem een groeiende organisatie waarbij geen dag hetzelfde is. Je maakt deel uit een klein, collegiaal team met enthousiaste collegas. Je krijgt in overleg ruimte voor vrijheid en flexibiliteit. Je krijgt een tijdelijke aanstelling van 7 maanden met het streven naar een langdurig dienstverband.

De functie is voor 16-24 uur per week, tegen een salaris dat tussen de 2.479,- en 3.546,- ligt, op basis van 40 uur met een pensioenregeling en een 13e maand.

Ben jij degene met het bovenstaand profiel en zie jij jezelf bij ons werken? Solliciteer dan vr 1 oktober 2023. We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie richten aan Gunnur Cobanoglu-Kabakci [email protected] Voor meer informatie kun je ook bellen naar 085-0030776.



Locatie

Jurida https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8df796719cd4f034cb87d1a6ed136e537364a01c7efa8bbd.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8df796719cd4f034cb87d1a6ed136e537364a01c7efa8bbd.jpg
6803EA Arnhem Gelderland NL