JKS Sneltransport

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

JKS Sneltransport
  • JKS Sneltransport
  • Waddinxveen, Zuid-Holland

Hey jij daar!

Op zoek naar een toffe baan in de logistiek? Goed nieuws! JKS is op zoek naar nieuwe teamleden om ons te versterken. We zijn een super betrouwbare logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in goederenvervoer over de weg. Gevestigd op het industrieterrein Doelwijk in Waddinxveen, hebben we een cool netwerk van meer dan 60 moderne voertuigen en vier top warehouses, waarmee we standaard een landelijke dekking in de Benelux bieden.

Wat hebben we te bieden? Nou, eigenlijk alles wat je nodig hebt! Of het nu gaat om transport- en koeriersdiensten, consumentenleveringen, distributieopdrachten of zelfs complete fulfilment-oplossingen, wij zijn er voor je. En we zijn niet alleen snel en professioneel, we zorgen er ook altijd voor dat je zending veilig en op tijd wordt afgeleverd.

Bij ons kun je rekenen op een goede planning, ervaren collegas, een milieubewust wagenpark en de nieuwste snufjes om je zending te volgen. We zijn flexibel, betrouwbaar en transparant - het soort bedrijf waar je met een gerust hart je spullen aan kunt toevertrouwen.

En wees gerust, we zijn ook super veelzijdig! Of het nu gaat om een last-minute opdracht of het regelen van de logistiek voor jouw webshoporders, wij fixen het voor je.

Interesse? Goed om te horen! Want wij zijn gegroeid en hebben nieuwe mensen nodig om ons team te versterken. Dus, als je op zoek bent naar een jong, dynamisch en professioneel team waar flexibiliteit, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, dan zit je bij ons goed. Kom erbij en help ons om elk logistiek probleem op te lossen, dag en nacht, voor zowel B2B als B2C klanten!

Klinkt goed? Solliciteer vandaag nog en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team bij JKS!

Bezorger

Waddinxveen - LBO/VMBO - 24 - 40 uur
JKS Sneltransport

Distributieplanner

Waddinxveen - MBO - 40 uur
JKS Sneltransport


Locatie

JKS Sneltransport https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/40d3e963d4970d7fe494e9ad06b425b8be90ce4cbd3ab990.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/40d3e963d4970d7fe494e9ad06b425b8be90ce4cbd3ab990.jpg
2742RA Waddinxveen Zuid-Holland NL