Waymaker

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Waymaker
  • Waymaker
  • Herten, Limburg

Wie zijn wij?

Bob (35) en Feike (28), twee mannen met een visie - de een avontuurlijk en ondernemend, de ander bedachtzaam en wijs - samen een perfecte combinatie. Bovenal ervaren we dat ondernemerschap en dienstverlening in ons DNA zitten. We gaan die extra mijl en denken met jou als werkzoekende mee: wat zijn jouw wensen en hoe gaan we die doelen samen verwezenlijken? We gaan voor jou als werknemer op zoek naar een geschikte baan. Wij staan klaar om te helpen, zonder achterliggende agenda. Al jarenlang brengen we mensen samen en zetten we ons in om anderen van dienst te zijn. Ons doel is samenwerken gebaseerd op relaties, tijd en aandacht voor elkaar. We willen de juiste service bieden aan iedereen met wie we samenwerken. Ben jij hiernaar op zoek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en willen we graag van betekenis zijn.

We willen altijd doelgericht meedenken en meekijken naar wat echt bij iemand past. Ook als er moeilijkheden of obstakels zijn, denken we graag mee vanuit een oplossingsgerichte manier. We geloven namelijk dat alles mogelijk is. Verder werken we graag vanuit een aantal kernpunten, waarvan deze 2 belangrijk zijn: bereidwilligheid en beschikbaarheid.
Daarnaast zijn voor ons de begrippen dienstverlening, eerlijkheid en kwaliteit van groot belang. Het invullen van jouw baan zien wij als pure dienstverlening. Als jij niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet.
Eerlijkheid speelt eveneens een prominente rol in onze aanpak; wij zijn geen vechters op de markt, maar we maken onze beloftes waar. Wij dringen geen baan aan als het niet goed aansluit.
Wij zijn een klein werving selectiebureau gevestigd te Roermond welke pas dit jaar opgericht is en zich richt en specialiseert op de bemiddeling van horeca professionals zoals bijv. zelfstandig werkende koks, sous-chefs, chef de parties en ook personeel voor in de bediening (ook vullen wij graag andere Horecafuncties in).

Kenmerken
Klein team waardoor wij het overzicht bewaren, persoonlijk(er) zijn en snel kunnen communiceren;
Regionaal gericht met een vast contactpersoon;
Bobby kan als geen ander met je meedenken, gezien zijn ervaring in de horeca;
We zijn er om jou te helpen, met een focus op duurzame relaties en de beste service. Ons ultieme doel is om jou te begeleiden naar een baan voor de lange termijn;
Wij nemen de reiskosten voor kennismakingsgesprekken op ons;
Wij bieden tevens hulp aan in andere functies als: restaurantmanagers en barpersoneel.

Welke voordelen biedt werving en selectie voor jou?

Je hebt een grotere kans om goed te passen binnen het team waar je gaat werken en bij de taken die je zult uitvoeren. Je gaat aan de slag bij een werkgever die in jou investeert, en wij van Waymaker staan je bij gedurende de sollicitatieprocedure en bij de onderhandeling over je arbeidsvoorwaarden.

Hoe gaan we te werk?


Kennismaking Jij belt of stuurt ons een berichtje, of wij nemen contact met jou op.
Wensen, ambities en mogelijkheden bespreken Vertel ons wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, dan vertellen wij welke opties interessant voor jou kunnen zijn! Want snel schakelen, dat kunnen wij als geen ander! Dit doen we via de telefoon of via de mail.
Introductie Nadat we de mogelijkheden met je hebben doorgenomen, brengen we je in contact met de organisaties waar jij graag in gesprek wilt gaan
Gesprek Jij gaat op gesprek bij het bedrijf. Verloopt het positief? Dan regelen we een tweede gesprek voor jou of volgt er zelfs een aanbod.
Aanbod Het bedrijf is enthousiast en wil jou graag in hun team verwelkomen. Samen bespreken wij het aanbod en jij geeft aan wat jouw voorkeuren zijn.
Het grote moment Tromgeroffel! Je hebt jouw nieuwe baan gevonden! Nu is het tijd om het contract te tekenen. Van harte gefeliciteerd!


We hopen dat we je hiermee voldoende hebben genformeerd. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar.



Locatie

Waymaker https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4af2f92e061c16e21cd89d49f29e39ce7ec8a20d0c4b69c9d1e532e0a5ca.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4af2f92e061c16e21cd89d49f29e39ce7ec8a20d0c4b69c9d1e532e0a5ca.png
6049LX Herten Limburg NL