Jobs for People

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Jobs for People
  • Jobs for People
  • Etten-Leur, Noord-Brabant

WELKOM

Werken met Jobs for People, is werken met de nieuwe manier.

Dit merk je direct aan onze energie en aan ons ondernemerschap. Wij houden van het maken van duidelijke afspraken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Het nakomen van afspraken is altijd nummer één!
Het is belangrijk om een goed overzicht te krijgen in de wensen/verwachtingen van onze opdrachtgevers. Daarom komen wij graag bij u langs om kennis te maken met uw organisatie en de wensen daarin te bespreken.

Kwaliteit en onze eigenzinnige persoonlijkheid zijn de kracht van Jobs for People!

De kwaliteit ziet u vooral terug in onze werkwijze. Deze berust volledig op eerlijke en transparante bemiddeling voor zowel werkgever en werknemer. Bij de bemiddeling van kandidaten zoeken wij de balans tussen werknemer en werkgever. Bij de bemiddeling van onze potentiële kandidaten letten wij op kwaliteit. Betekent dit dat wij dan alleen kijken naar het CV? Dat zeker niet. Wij vinden motivatie en leergierigheid net zo belangrijk.

Niet iedere werknemer past bij elke opdrachtgever. En niet elke ZZPer wil voor elke opdrachtgever werken. Daarom is het belangrijk dat we altijd op zoek gaan naar de juiste match, de klik. Door onze persoonlijke aanpak komen we bijna altijd als matchwinner uit de zoektocht. De juiste man of vrouw op de juiste plaats geeft altijd een enorme boost aan productiviteit, ambities en niet te vergeten de persoon op zich.
Wij zijn er van overtuigd dat dit er voor zal zorgen dat werknemers zich op hun gemak voelen en dat werkgevers kunnen rekenen op goed personeel. Dat betekent dat werkgevers bij ons kunnen rekenen op de beste professionals in de bouw, logistiek, industrie en zorg.

Bovendien doen en denken wij graag tegelijk. Wij zetten alle moderne middelen in voor de juiste match, beloning en automatisering. Waar we zelf goed in zijn doen wij zelf, waar anderen beter in zijn besteden wij uit.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Pay For People. Onze gehele verloning en het juridisch werkgeverschap nemen zij voor hun rekening.

Hiermee halen wij mooie resultaten!

Productiemedewerker (Grafisch 3 ploegen) in Etten-Leur (uurloon €16,68)

Etten-Leur - MBO - 36 - 40 uur
Jobs for People


Locatie

Jobs for People https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4f78147b6e80555c265852d03f3b92ff32b7b5e1ffe8c1f070fc3c6d2409.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4f78147b6e80555c265852d03f3b92ff32b7b5e1ffe8c1f070fc3c6d2409.jpg
4879AP Etten-Leur Noord-Brabant NL