De Haas Installatietechniek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • De Haas Installatietechniek
  • Waalwijk, Noord-Brabant

De Haas Installatietechniek BV is een jonge en ambitieuze organisatie opgericht in 2007 te Waalwijk. Oprichter Harm de Haas heeft na het behalen van zijn vakdiplomas ruime ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. Met een aantal van deze oude werkgevers werken wij nog altijd samen.
Met de aanwezige kennis en kunde is De Haas Installatietechniek BV in korte tijd uitgegroeid tot een solide en betrouwbare organisatie met meerdere medewerkers. Dit is vooral te danken aan de dynamiek van de organisatie en het vertrouwen van onze klanten. Maar ook aan de filosofie dat slagvaardigheid, kwaliteit en service bepalende factoren zijn voor continuteit en groei. Plezierige bijkomstigheden zijn de korte communicatielijnen en flexibiliteit.
Bij De Haas Installatietechniek BV kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden en meer, van installatie tot onderhoud! Of het nu gaat om een CV ketel storing, een lekkage of verstopping, of de installatie van een complete badkamer.
Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie met ervaren en vakbekwame medewerkers die niet alleen weten wat er tijdens installatiewerkzaamheden moet gebeuren, maar ook graag meedenken over wat er leeft in het voor- en na-traject.



Locatie

De Haas Installatietechniek
5145NE Waalwijk Noord-Brabant NL