Daan Kromhout

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Daan Kromhout
  • Daan Kromhout
  • Rijsenhout, Noord-Holland

Groothandel in deco
In de afgelopen decennia zijn bloemen en planten onderdeel geworden van woondecoratie. Sfeer, inrichting en interieur spelen een prominente rol in ieder huis. Vanzelfsprekend horen daar bijpassende woonaccessoires bij. Die trend heeft groothandel Daan Kromhout op de voet gevolgd. Daar waar het bedrijf ooit begon als specialist in bloemisterijartikelen heeft de collectie zich nu uitgebreid naar woondecoratie, cadeauartikelen en accessoires. Alles voor een sfeervol interieur vindt u bij Daan Kromhout. De medewerkers scannen de markt, signaleren de trends en spelen daar direct op in.

Bloemenhandel in het bloed
In de regio Duin- en Bollenstreek is de bloemenhandel niet over het hoofd te zien. Daan Kromhout sr. werkte jarenlang als vertegenwoordiger voor een bedrijf in bloemisterijartikelen. Daar leerde hij de branche door en door kennen, en maakte hij zich de kneepjes van het vak eigen. Toen de kans zich voordeed, is hij in 1982 een eigen bedrijf in benodigdheden voor de bloemisterij gestart. Met de focus op gereedschap, bindmateriaal en verpakkingsmateriaal. In die tijd was het assortiment van bloemenwinkels nog volledig gericht op de verkoop van bloemen, planten, boeketten en bloemstukjes.

Groei van een familiebedrijf
Vanaf de start werkten zijn vrouw en kinderen (een zoon en twee dochters) mee aan het succes van het bedrijf. Het was pionieren en improviseren, waarbij het harde werken werd beloond door tevreden trouwe klanten en groei. Vanaf de oprichting is groothandel Daan Kromhout succesvol geweest. In 1989 nam Kromhout een soortgelijk bedrijf over, wat de omvang van de zaak en het klantenbestand een enorme impuls gaf. Na drie bedrijfsverhuizingen wegens ruimtegebrek, bevindt het bedrijf zich nu aan de Kruizemuntweg 27B in Rijsenhout, met een showroom van ruim 1500 m. Inmiddels werkt de 3e generatie Daan Kromhout mee in de bedrijfsvoering. Door de energieke inzet en klantgedreven instelling van alle medewerkers, een uitstekende bestelprocedure en snelle levertijden heeft de groothandel zich kunnen ontwikkelen tot het gerenommeerde bedrijf dat het nu is.

Warehouse Medewerker (08:00 uur tot 17:00 uur), Fulltime, Rijsenhout

Rijsenhout - MBO - 40 uur
Daan Kromhout

Sales Support, Rijsenhout

Rijsenhout - MBO - 40 uur
Daan Kromhout

Sales België, Fulltime

Rijsenhout - MBO - 40 uur
Daan Kromhout

Purchase Assistant, Rijsenhout

Rijsenhout - MBO - 40 uur
Daan Kromhout

Orderpicker met orderpicktruck, Fulltime, Rijsenhout

Rijsenhout - MBO - 40 uur
Daan Kromhout


Locatie

Daan Kromhout https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4f3bb54c26a87e6f979deafdd71da058a9f6685151496da8.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4f3bb54c26a87e6f979deafdd71da058a9f6685151496da8.png
1435DD Rijsenhout Noord-Holland NL