Jamin Capelle a/d IJssel

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Jamin Capelle a/d IJssel
  • Jamin Capelle a/d IJssel
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Functieomschrijving
Manager Vacature bij Jamin Capelle

Wij gaan in oktober open! Wij zijn opzoek naar een betrouwbare Manager!

Jamin is een bekende Nederlandse snoepwinkelketen, is op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker om hun team te versterken. Als verkoopmedewerker bij Jamin ben je verantwoordelijk voor het leveren van uitstekende klantenservice en het bevorderen van de verkoop van diverse zoetwaren en snoepgoed.

Werkzaamheden:

Klantenservice: Als Manager bij Jamin sta je altijd klaar om klanten te verwelkomen en te helpen. Je zorgt voor een vriendelijke en gastvrije sfeer in de winkel, beantwoordt vragen van klanten en biedt hen advies bij het maken van hun aankopen.

Verkoop en kassawerkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt afhandelen van transacties aan de kassa. Je zorgt ervoor dat klanten correct worden afgerekend en je verwerkt betalingen via verschillende betaalmethoden. Daarnaast adviseer je klanten over nieuwe producten, acties en aanbiedingen.

Voorraadbeheer: Je assisteert bij het ontvangen en uitpakken van nieuwe voorraden. Je controleert de producten op kwaliteit en houdbaarheidsdata, en zorgt ervoor dat de schappen altijd goed gevuld zijn. Indien nodig help je bij het bijvullen van displays en het inrichten van de winkel.

Winkelonderhoud en presentatie: Samen met je team zorg je ervoor dat de winkel er altijd netjes en aantrekkelijk uitziet. Je houdt de winkelruimte schoon, organiseert producten en zorgt voor een goede presentatie van het assortiment.

Productkennis: Je blijft op de hoogte van de verschillende producten in het assortiment van Jamin. Je hebt kennis van de ingrediënten, allergeneninformatie en kunt klanten informeren over specifieke product eigenschappen. Hierdoor kun je klanten helpen bij het maken van een keuze en eventuele vragen beantwoorden.

Werktijden: Als Manager bij Jamin werk je in wisselende diensten, inclusief avonden, weekenden en feestdagen. Flexibiliteit in werktijden is daarom belangrijk.

Teamwork: Je werkt nauw samen met andere verkoopmedewerkers . Samen zorgen jullie voor een prettige winkelervaring voor de klanten en een goed functionerende winkel.

Sfeer en cultuur: Jamin heeft een informele en levendige werksfeer. Het is een plek waar je met plezier kunt werken en waar je de mogelijkheid hebt om mensen blij te maken met heerlijke zoetigheden.

Doorgroeimogelijkheden: Bij Jamin zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Met de juiste inzet en prestaties kun je doorgroeien.

Als Manager bij Jamin word je zorgvuldig ingewerkt om ervoor te zorgen dat je alle nodige vaardigheden en kennis hebt om je taken succesvol uit te voeren. Je wordt begeleid door ervaren teamleden en krijgt de kans om stap voor stap vertrouwd te raken met alle werkzaamheden.

Bij aanvang van je functie zal er een introductie plaatsvinden waarin je kennismaakt met het Jamin-team, de bedrijfscultuur en de werkomgeving. Daarnaast ontvang je een overzicht van de verschillende productcategorieën en merken die in de winkel worden aangeboden.

Vervolgens wordt je geleidelijk ingewerkt op de winkelvloer, waarbij je de kans krijgt om verschillende taken en verantwoordelijkheden uit te voeren. Dit omvat onder andere:

Je hebt een klantgerichte en vriendelijke houding.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden en feestdagen.
Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
We kunnen op je rekenen en dat je aan de afspraken en tijdstippen houdt.
Wat ga je doen?

Voor onze Jamin winkel in de Koperwiek Capelle zijn wij op zoek naar een enthousiaste Manager. Je gaat werken in één van de mooiste snoepwinkels van het land in een klein team met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt voornamelijk in het weekend en op feestdagen.

Wie zoeken wij?

Je bent klantvriendelijk, een aan pakker én je straalt enthousiasme uit! We willen graag met jou voor langere tijd een arbeidsrelatie aan gaan en met doorgroei mogelijkheden!

Wat we aanbieden:

Flexibele werktijden, afgestemd op jouw wensen
Een leuke compact team
Eigen verantwoordelijkheid waarin meedenken erg wordt gewaardeerd!
Werken in het mooiste winkelcentrum!
Een goed salaris
Veiligheid op werkvloer
Omgang met elkaar
Bij ons heb je doorgroeimogelijkheden!
Wat we vragen:

Bereid om te leren
Teamwerk
Probleemoplossend
Communicatie
Opdagend
Socialisme
Uitdagend
Manager functie ( het moet wel in je zitten)
Wat wij vragen:

Klantvriendelijk
Verzorgd
Enthousiast
Ben jij de perfecte kandidaat? Klik op de knop solliciteer nu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij zijn opzoek naar: Manager functie

Voor meer informatie of contact kun je mailen naar: [email protected]

of bellen / berichten naar : + 316 40 02 0674

Soort dienstverband: Fulltime, Vaste baan

Salaris: 8,00 - 13,00 per uur

Rooster:

Avondwerk
Dagdienst
Elk weekend
Flexibele werkuren
ma-vr
Oproepdienst
Ploegendienst
Sommige avonden
Weekendbeschikbaarheid
Werken op feestdagen
Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Bedrijfsfeesten
Collectieve zorgverzekering
Flexibele werkuren
Kosteloos parkeren
Personeelskorting
Zorgverzekering
Soorten aanvullende vergoedingen:

Bonusregeling
Overuren uitbetaald
Werklocatie: Fysiek

Verwachte startdatum: 10-10-2023



Locatie

Jamin Capelle a/d IJssel https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7e3c87042a3a96547bf25491d59a8be249d36b021bb960d1ef0fd8df5d41.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7e3c87042a3a96547bf25491d59a8be249d36b021bb960d1ef0fd8df5d41.png
2903HB Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL