Klearly

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Klearly
  • Amsterdam, Noord-Holland

Over Klearly:

Bij Klearly zetten we ons in om betalingen in Nederland eenvoudiger te maken. Onze missie is om zowel kleine als grote bedrijven te helpen moeiteloos en efficiënt betalingen te verwerken, zodat ze zich kunnen concentreren op hun groei en klanttevredenheid.

Wat Klearly doet:

Klearly biedt moderne, betaalbare pinapparaten zonder verborgen kosten en tegen zeer lage transactiekosten. We begrijpen dat elk bedrijf anders is, en daarom bieden we flexibele oplossingen die naadloos integreren met bestaande kassasystemen. Onze focus ligt op de horeca, waar we ondernemers helpen om zowel Nederlandse betaalkaarten als internationale creditcards te accepteren.

Waarom werken bij Klearly:

Bij Klearly zijn we gepassioneerd over wat we doen en hebben we grote plannen voor de toekomst. Als je bij ons komt werken, krijg je de kans om deel uit te maken van een jong en dynamisch team dat gedreven is om verandering te brengen in de wereld van betalingen. We bieden flexibele uren en de vrijheid om je eigen werkschema te bepalen, zodat je werk perfect past bij je levensstijl.

Onze Cultuur:

Bij Klearly geloven we in teamwork, creativiteit en de kracht van innovatie. We organiseren regelmatig teamuitjes en moedigen een positieve en ondersteunende werkomgeving aan. Als je een passie hebt voor sales en de drive om jezelf te overtreffen, is Klearly de plek waar je jouw carrière kunt lanceren.

Wie we zoeken:

We zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die enthousiast zijn over sales en het behalen van verkoopdoelen. Ervaring in sales is een pluspunt, maar niet vereist. Het belangrijkste is je motivatie, proactieve houding en verlangen om nieuwe klanten binnen te halen voor Klearly.

Solliciteer nu:

Als je klaar bent voor een spannende carrière in sales en wilt bijdragen aan het succes van Klearly in Nederland, solliciteer dan vandaag nog door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar [[email protected]].

Bij Klearly geloven we in gelijke kansen en verwelkomen we sollicitaties van diverse achtergronden en ervaringsniveaus. Sluit je aan bij ons team en help ons de wereld van betalingen in Nederland te transformeren!



Locatie

Klearly
1076EE Amsterdam Noord-Holland NL