Centrum Stepping Stone

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Centrum Stepping Stone
  • Centrum Stepping Stone
  • Amsterdam, Noord-Holland

Centrum Stepping Stone is een private instelling voor Forensische Zorg. We zijn een organisatie waar kwaliteit en samenwerking hoog in het vandaal staan. Voor de afdeling diagnostiek en behandeling zijn we op zoek naar een betrokken specialist, iemand die samen met het team streeft naar mooie resultaten en met elkaar kansen wil benutten. Je werkt in een groeiende organisatie en een team dat vol in ontwikkeling is en de ambitie heeft het gehele aanbod van de forensische zorg in de verschillende provincies van Nederland te gaan neerzetten. Hier liggen, ook voor jou, kansen voor vernieuwing en ontwikkeling.

Onze Forensische begeleiding is gericht op het ondersteunen van cliënten die een strafmaatregel opgelegd hebben gekregen door de rechter, meestal in combinatie met verblijfzorg en/of begeleiding, met als hoofddoel het verminderen van het recidiverisico. Dit alles in samenwerking met en onder supervisie van onze regiebehandelaar.

Daarnaast bieden we een scala aan diensten voor mensen die in extramurale zin ondersteuning en/of begeleiding nodig hebben en mensen die een behandeling moeten ondergaan. Meestal gaat het om mensen die een beroep doen op de WMO of aangewezen zijn op forensische zorg. Onze dienstverlening bestaat uit psychische en emotionele hulpverlening, ziekte ondersteuning, begeleiding bij schulden, financiële zaken en ondersteuning bij contacten met instanties.



Locatie

Centrum Stepping Stone https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f3aa6d058adf08fd0dc43ed0eefea5610faaa8130d595dd8.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f3aa6d058adf08fd0dc43ed0eefea5610faaa8130d595dd8.jpg
1104CA Amsterdam Noord-Holland NL