JoJo Poffertjes

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

JoJo Poffertjes
  • JoJo Poffertjes
  • Winterswijk, Gelderland

Poffertjes Manager M/V 20 30 uur

Ontdek de leukste festivals als Poffertjeskraam Manager bij JoJo Poffertjes!
Blije mensen, verassende evenementen en altijd genieten van de lekkerste poffertjes! De foodtrucks en kramen van JoJo poffertjes zijn overal te vinden waar het maar gezellig is! En hoe gaaf is het, dat jij de verantwoording hebt, het er nog gezelliger te maken met één van onze opstellingen?

Poffertjes?
Ja, wij bakken traditionele poffertjes in een vernieuwend jasje! Onze poffertjes vind je onder aardbeien of vanillesaus, warme kersen, chocolade of karamel. Al dan niet voorzien van slagroom. Met onze kramen en foodtrucks bakken we poffertjes op talloze evenementen, zoals muziekevenementen, personeelsfeesten, markten en de tofste foodtruck festivals.

De baan
Als poffertjeskraam manager ga je zelfstandig op pad met een van de kramen van JoJo poffertjes, meestal met een of meerdere collegas. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de kraam, de verkoop, het bakken van poffertjes en alle bijbehorende werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt richting festival organisatoren en je collegas.

Wie zoeken we?
Positief ingestelde pleziermakers die mensen graag blij willen maken!
- Je bent minimaal in bezit van Rijbewijs B
- Je bent instaat om licht intensief werk te verrichten
- Je bent beschikbaar in vrijdag en zaterdag. Andere dagen in overleg.
- Je past in een jong team bestaande uit scholieren en studenten.
- Je hebt gevoel voor humor en je bent lekker direct
- Je hebt passie voor lekker eten en dat te verkopen
- Je vindt het leuk om met klanten om te gaan.
En natuurlijk ben je gek op poffertjes! Gerelateerde werk ervaring is verder niet nodig, als je het werk vindt, leer je het snel genoeg.

Wat bieden we?
1) Een super gezellige werksfeer: met name gecreëerd door teams van enthousiaste studenten.
2) Waardevolle werkervaring: je leert je eigen kraam te runnen op plekken waar gezelligheid de hoofdmoot is.
3) Een goede beloning, bestaande uit: een goed salaris, doorbetaalde pauzes, reiskostenvergoeding, heerlijke maaltijden van andere foodtruckers en natuurlijk..... onbeperkt genieten van de allerlekkerste poffertjes!!!!!
Je zult beginnen met een jaar contract, na dit jaar kunnen we vanuit beide kanten bekijken of we deze kunnen omzetten in een vaste aanstelling.

Ben jij enthousiast geworden?
Laat dat dan even weten via een bericht aan Josefine van den Berg, [email protected]
Vertel even kort wie je bent, waar je woont, wat je nu doet en waarom ons team nog blijer gaat worden van jouw enthousiasme! Wellicht nodigen we jou uit voor een kop koffie met natuurlijk een heerlijk portie poffertjes.



Locatie

JoJo Poffertjes https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f0118dec3d27e0ffebde47d08b762e64ba944d69d2bb6f8d.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f0118dec3d27e0ffebde47d08b762e64ba944d69d2bb6f8d.jpg
7101GP Winterswijk Gelderland NL