Hormann Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Hormann Nederland
  • Apeldoorn, Gelderland

De Hrmann groep is een groeiende internationale onderneming voor de bouwmaterialenindustrie. Hrmann heeft sinds de oprichting in 1935 al meer dan 20 miljoen deuren geproduceerd en wereldwijd verkocht. We hebben meer dan 100 eigen verkoopkantoren in meer dan 40 landen en partnerbedrijven in meer dan 50 andere landen. De hoogwaardige kwaliteit en innovatie van onze producten zijn kenmerkend voor ons familiebedrijf. Met een team van meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd wordt in het 100% familiebedrijf een omzet van meer dan 1 miljard euro gerealiseerd.

De Hrmann groep heeft de ambitie om haar positie de komende jaren verder uit te bouwen in de Nederlandse markt. Nu nog vanuit het verkoopkantoor Barneveld en naar verwachting begin 2024 vanuit een nieuw pand te Apeldoorn, is een enthousiast team van ruim 100 vakbekwame, betrokken medewerkers werkzaam voor de Nederlandse markt, verdeeld over de aandachtsterreinen Woningbouw, Industrie en Aftersales.

Onze organisatie is te beschrijven als een nuchtere en platte organisatie waar een prettige werksfeer en teamgevoel bijdragen aan onze successen.

Werkvoorbereider met kennis van Revit/Autocad omgeving Apeldoorn

Apeldoorn - MBO - 40 uur


Locatie

Hormann Nederland
3771MB Apeldoorn Gelderland NL