KmK-Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

KmK-Services
  • KmK-Services
  • Wijchen, Gelderland

Welkom bij KMK-Services, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige installatie- en onderhoudsdiensten voor zonnepanelen. Onze toewijding aan duurzame energieoplossingen heeft ons een solide reputatie in de branche opgeleverd.

Nu kijken we met enthousiasme naar de toekomst en willen we onze activiteiten verder uitbreiden door een nieuwe tak op te zetten. We begrijpen dat de vraag naar gekwalificeerd personeel in deze snelgroeiende sector hoog is. Daarom zijn we momenteel bezig met het ontwikkelen van een uitzendingsdienst om aan deze vraag te voldoen.

Onze aanpak om personeel te bemiddelen is gebaseerd op samenwerkingen met andere gerenommeerde bureaus. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt gekwalificeerde medewerkers te vinden en in te zetten bij diverse projecten. We streven ernaar om de juiste mensen te matchen met de juiste kansen, zowel voor individuele professionals als voor organisaties die tijdelijk personeel nodig hebben.

Met onze uitgebreide ervaring in de zonne-energiesector en onze toewijding aan kwaliteit, kunnen klanten en partners erop vertrouwen dat we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We kijken er naar uit om samen te werken met bedrijven die behoefte hebben aan gekwalificeerd personeel, en professionals die op zoek zijn naar boeiende kansen in de zonne-energiesector.

Bij KMK-Services blijven we ons inzetten voor duurzame energieoplossingen en het ondersteunen van de groei van de branche. Als u meer wilt weten over onze uitzendingsdienst of als u interesse heeft in samenwerken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken uit naar een toekomst van succesvolle samenwerkingen en het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

Proces Operator (4-ploegendienst)

Wijchen - MBO - 36 - 40 uur
KmK-Services

Proces Operator - 4 ploegen (wordt 5.)

Wijchen - MBO - 40 uur
KmK-Services


Locatie

KmK-Services https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1aa6e45aafb1218d871785758879e0b4b8c0d52e6bcd74fc.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1aa6e45aafb1218d871785758879e0b4b8c0d52e6bcd74fc.jpg
6604BT Wijchen Gelderland NL