WOT! Promotions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

WOT! Promotions
  • WOT! Promotions
  • Waalwijk, Noord-Brabant

Wij zijn hét adres voor bedrijven die op willen vallen, of beter: die op durven vallen. Wij zijn al 25 jaar actief in de branche van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In die periode hebben we altijd onze eigen koers gevaren. Onze trouwe klanten begrijpen dat helemaal. Je gaat immers niet op zoek naar opvallende artikelen, geschenken of producten bij een grijze muis Wij beseffen dat we zelf k op moeten vallen en dat doen we dus ook. Maar dan niet door schreeuwerige campagnes. Creativiteit, originaliteit en flexibiliteit zijn de pijlers waarop wij zijn uitgegroeid tot wat we nu zijn: de meest veelzijdige leverancier van promotionele producten in de provincie Brabant en misschien ook wel daarbuiten.

Specialisme
Het bedenken, ontwikkelen en realiseren van promotionele producten en relatiegeschenken is een specialisme. WOT! heeft dat specialisme in de genen. De bundeling van onze ervaring en creativiteit staat telkens weer garant voor een verrassend maar passend resultaat. Wat we allemaal in onze mars hebben delen we graag met onze trouwe klanten. Dat doen we zowel via onze website met webshop als via de bekende socials én met opvallende catalogi. We beschikken bovendien over een riante showroom, boordevol inspiratie en met de meest uiteenlopende producten. Wie daar niet slaagt, slaagt nergens Wees welkom in Waalwijk!



Locatie

WOT! Promotions https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/25bebd22f6a917c0ccb1b12811e946bfbacfa9ee467c0ed9.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/25bebd22f6a917c0ccb1b12811e946bfbacfa9ee467c0ed9.jpg
5145NW Waalwijk Noord-Brabant NL