Curves Meppel

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Curves Meppel
  • Curves Meppel
  • Meppel, Drenthe

Het Curves Concept
Curves is een uniek fitness concept speciaal voor vrouwen. Er worden dan ook alleen trainingen gegeven waar vrouwen mee overweg kunnen. De 30 minuten durende trainingen, die bestaan uit zowel cardio als krachttraining. Een Curves club is een speciale sportschool voor vrouwen!

Waarom een sportschool voor vrouwen?
Er zijn nog altijd zat vrouwen die zich niet thuis voelen in een gewone sportschool. Net zoals dat er veel vrouwen zijn die behoefte hebben aan wat extra persoonlijke begeleiding, en vrouwen die graag op hun eigen niveau willen trainen, met andere vrouwen. Voor hen is een sportschool voor vrouwen ideaal. En dat is precies wat Curves is: fitness voor vrouwen.

Een sportschool voor vrouwen van alle leeftijden en niveaus
Elke Curves locatie is een sportschool voor vrouwen van alle leeftijden en alle niveaus. Of je nu 18 of 68 bent, beginner of gevorderd, bij Curves voel je je zeker thuis. Een sportschool voor vrouwen speelt veel beter in op de verschillende behoeftes van de vrouwen die er komen trainen, en daardoor wordt het ook makkelijker om doelstellingen te realiseren.

Een complete workout in 30 minuten
Elke Curves Club is een sportschool voor vrouwen waar efficiënte trainingen van 30 minuten per keer worden gegeven. Elke workout bestaat uit een combinatie van cardio en krachttraining. Je verbrandt per keer al snel tot zon 500 calorieën! En doordat je maar een half uur van je dag kwijt bent hoef je maar weinig tijd vrij te maken om te sporten.

Professionele begeleiding bij het sporten
Natuurlijk wordt je in een sportschool voor vrouwen niet zomaar aan je lot over gelaten. Elke Curves locatie heeft haar eigen trainers die je op een professionele wijze begeleiden en motiveren en je helpen bij het behalen van je fitnessdoelstellingen. Je kunt uiteraard ook bij je trainer terecht als je vragen hebt.



Locatie

Curves Meppel https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/66b20ee3d1ef12c24e88d10f7ccd944a500f690e0de98b8e798aa70f0aa7.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/66b20ee3d1ef12c24e88d10f7ccd944a500f690e0de98b8e798aa70f0aa7.jpg
Meppel Drenthe NL