Kemner en Partners

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Kemner en Partners
  • Huizen, Noord-Holland

Kemner en Partners is opgericht in 1988. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot hét administratiebureau voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Op 1 januari 2018 is het kantoor overgenomen door de broers Raoul en Leon Pruijt. Zij sturen een team van zes gespecialiseerde medewerkers aan.

Kemner en Partners levert maatwerk en heeft als doel de MKB-ondernemer te ontzorgen en te ondersteunen. Als team doen we dat allereerst door de administratieve processen op orde te krijgen en alle informatie te verwerken voor het indienen van de aangiftes en het opstellen van de jaarrekeningen.

Maar we bieden meer: we helpen bij het lezen en interpreteren van de jaarrekeningen, zodat u meer inzicht krijgt in uw bedrijfsvoering. Het verworven inzicht creëert meer zakelijk bewustzijn. Desgewenst brengen we op basis van de cijfers advies uit en denken we met u mee.

Kemner en Partners richt zich op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Dat kunnen eenmansbedrijven zijn, vennootschappen onder firma (Vof), en besloten vennootschappen (BV).



Locatie

Kemner en Partners
1271XG Huizen Noord-Holland NL