TPEX International

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • TPEX International
  • Amsterdam, Noord-Holland

Bij TPEX International zijn we trots om uw vertrouwde smart building operator te zijn. Met een team van 25 toegewijde professionals staan we klaar om uw gebouwen slimmer en efficiënter te beheren. Onze aanpak is gebaseerd op innovatie, technologie en service van topkwaliteit.

Ons team bestaat uit slimme gebouwbeheerexperts die het concept van intelligente gebouwen omarmen en bevorderen. We begrijpen dat de toekomst van vastgoed draait om het optimaliseren van uw gebouwen voor efficiëntie, comfort en duurzaamheid. Met onze diepgaande kennis en ervaring in de branche zorgen we ervoor dat uw vastgoedinvesteringen maximaal renderen.

Bij TPEX International geloven we in flexibiliteit en work-life balance. Daarom hanteren we een 60/40 verdeling tussen kantoorwerken en thuiswerken. Dit stelt ons in staat om een gezonde mix te creëren tussen teamwork in ons inspirerende kantoor en de vrijheid om vanuit huis te werken wanneer dat nodig is.

Ons bedrijf is snelgroeiend en dat is te danken aan ons jonge en dynamische team. We koesteren een innovatieve geest en streven ernaar om voorop te lopen in de nieuwste ontwikkelingen in de smart building-sector. Bij TPEX International werken we samen als een hecht team om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

De groei van ons bedrijf betekent ook kansen voor uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij TPEX International moedigen we interne groei aan en bieden we tal van doorgroeimogelijkheden. Als u zich wilt onderscheiden en uw carrière naar een hoger niveau wilt tillen, zijn wij de juiste plek voor u.

Bij TPEX International gaan we verder dan alleen gebouwen beheren; we creëren slimme, duurzame en toekomstbestendige ruimtes. We nodigen u uit om met ons samen te werken en de voordelen te ervaren van het werken met een toegewijd team dat zich inzet voor innovatie en excellentie.

Ontdek de toekomst van slim gebouwbeheer met TPEX International. Samen bouwen we aan een slimmere en duurzamere wereld.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw vastgoedportefeuille te optimaliseren.



Locatie

TPEX International
1083HN Amsterdam Noord-Holland NL