JOZ

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

JOZ
  • JOZ
  • Westwoud, Noord-Holland

Fullwood JOZ is een snelgroeiende, innovatieve organisatie. We stellen het ontzorgen van veehouders en koeien centraal en houden rekening met maatschappelijke themas, zoals het milieu. Onze robots zijn bijvoorbeeld energiezuinig en stil. In het veld zien we al veel melkrobots die draaien op zon- of windenergie.

Verder zetten we flink in op data. Melkveehouders beschikken over veel informatie. Doordat we werken met Data to Decision hoeft de veehouder de data niet meer zelf te analyseren, maar doet onze software dat voor hem.

Al onze oplossingen ontwikkelen we in eigen beheer. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk leveren we wereldwijd. Samen zetten we ons in voor meer koecomfort, consistente melkopbrengsten en betere bedrijfsresultaten.

Binnen onze organisatie vormt iedereen een belangrijke schakel. Of je nu assemblagemedewerker, inkoper of directielid bent: we doen het samen. We moedigen dan ook iedereen aan om vanuit zijn expertise bij te dragen aan ons gezamenlijke doel. Eigen initiatief wordt gewaardeerd. We willen niet alleen onze producten doorontwikkelen, ook krijgt iedere medewerker de kans om zich te ontplooien.

Ontspannen en genieten van wat we hebben bereikt hoort er ook bij. Vakantiedagen zijn er om opgenomen te worden. En moet je een keer plots weg? Dan doen we daar niet moeilijk over. Dat moet kunnen, want samen regelen we het. Verder bieden we elke dag vers fruit, want jouw gezondheid vinden we belangrijk.



Locatie

JOZ https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/881cffa71237189f404f2d65d91cdd994f1f3b92fab68f36.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/881cffa71237189f404f2d65d91cdd994f1f3b92fab68f36.jpg
1617KK Westwoud Noord-Holland NL