Diepvries Doetinchem

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Diepvries Doetinchem
  • Doetinchem, Gelderland

We zijn een Achterhoeks familiebedrijf met meerdere vrieshuizen en productielijnen. We hebben een fijne werksfeer met korte lijnen. We werken graag samen om oplossingen te bieden en kwaliteit te leveren aan onze klanten. We zijn er trots op dat we ons vakmanschap en certificering mogen inzetten om een passende oplossing te kunnen bieden.

Onze klanten slaan hun diepvriesproducten op die wereldwijd geleverd worden. We hebben meerdere vrieshuizen en productielijnen. Wij hebben jarenlange expertise in opslag van fruit, friet en groente.

Wij hebben diverse aanvullende dienstverleningen:
Logistieke verwante activiteiten, zoals op- en overslag, orderpicking en etiketteren;
Het maken van kwaliteitsrapportage van binnenkomende goederen;
Het reinigen/verwerken van zacht fruit voor diverse industrieën;
Co-packing van diverse producten voor de consumentenmarkt/foodservice.

Wij staan graag garant voor de beste kwaliteit. Wanneer dit de wens is van de klant, voorzien wij onze de diepvriesgoederen van een kwaliteitsrapport. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf waar het woord service hoog in het vaandel hebben staan. Nauw betrokken bij de snelle veranderingen in de 24 uurs economie en de globalisering, bieden we niet alleen standaard oplossingen, maar kunnen we ook inspelen op de snel veranderende wensen. Voor bijzondere vraagstukken van onze klanten, doen we onze uiterste best om een oplossing te zoeken en hen te ontzorgen.



Locatie

Diepvries Doetinchem
7008AR Doetinchem Gelderland NL