Thingsdata

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Thingsdata
  • Amsterdam, Noord-Holland

Thingsdata is een onafhankelijke IOT system integrator die organisaties op alle niveaus helpt bij het realiseren van Internet of Things uitdagingen zowel nationaal als internationaal. Met ons als partner kunt u losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem. Wij maken samen apparaten slimmer en verbinden deze met het internet.

Thingsdata signaleert steeds meer vragen over IoT en identificeert deze kansrijke veranderingen en zet deze om met kwalitatieve en toekomstvaste oplossingen. Wij ondersteunen met het opstellen van een business case en in een later stadium met het selecteren van leveranciers voor de realisatie van uw IoT concept (hardware, connectiviteit en platform).

Het IoT concept benvloedt steeds meer de strategie van een organisatie. Wij spelen in op deze behoefte naar meer duidelijkheid rondom IoT. Wij begeleiden u in het gehele traject en kunnen u voorzien van één integraal aanbod van hardware, connectiviteit en platform.



Locatie

Thingsdata
1022WV Amsterdam Noord-Holland NL