Midwestrubber

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Midwestrubber
  • Nieuwegein, Utrecht

Midwest Rubber Service Supply Company produceert, fabriceert en distribueert hoogwaardige producten van rubber. We hebben verschillende commerciële en industriële klanten sinds 1976 en bieden flexibele mogelijkheden samen met ervaren personeel (85FTE) aan in Noord-Amerika, Azië en Europa

Sinds 2012 is Midwest Rubber Europe BV een nieuw onderdeel geworden van Midwest Rubber Service Supply Company en is gevestigd te Nieuwegein.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van snijden, stansen en op andere manieren bewerken van verschillende soorten rubber voor verschillende soorten oplossingen. Wij streven erna om met onze klanten een intense en langdurige relatie op te bouwen om zo voor elke applicatie een passende oplossing te vinden.

Wij willen ons onderscheiden door onze producten en door onze service. Waar andere bedrijven alleen bezig zijn met sales verzorgen wij het hele traject. Van een idee tot het daadwerkelijke eindproduct. Wij ondersteunen de klant op elke mogelijke manier. Onze kernwaardes zijn daarom ook customer driven, one team en growth minded!

Jouw werkzaamheden als productiemedewerker rubber bestaan uit de volgende dingen:
Je gaat rubber bewerken met verschillende soorten machines (hoge drukpersmachine en digitale snijmachines
Kwaliteitscontroles uitvoeren
Producten inpakken en klaar maken voor verzending
Rijden met de heftruck (als je een certificaat hebt)

In een klein team ben je samen verantwoordelijk voor het productieproces. Om bij ons bedrijf te komen werken, hoef je geen ervaring te hebben als productiemedewerker. Wel affiniteit met techniek. Verder gaan we je hier alles leren. Je komt te werken in dagdiensten. De werkdag zijn van 06:00 tot 15:00. In goed overleg zou je ook kunnen werken van 08:00 tot 17:00 uur.



Locatie

Midwestrubber
3437PH Nieuwegein Utrecht NL