Poolder Digital Asset Management

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Poolder Digital Asset Management
  • Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

Wie we zijn

Wij zijn Poolder Digital Asset Management. Wij zijn een digitaal innovatiehuis gespecialiseerd in Decentralized Finance (DeFi), tokenized asset management en het ontwikkelen van poolfolios. Wij staan voor een wereld waarin finance en financiële technologie toegankelijk zijn voor iedereen. Om mensen te navigeren door de dynamische en nieuwe wereld van DeFi en Crypto, vormen wij de brug tussen de traditionele financiële economie en de decentrale digitale economie.

Poolder stelt poolfolios samen. Een poolfolio is een strategisch samengestelde collectie van liquidity pool en cryptovaluta, gebaseerd op een optimale verhouding tussen stabiele en volatiele cryptovaluta binnen te gebruiken DeFi toepassingen. Op deze manier probeert Poolder een voor klanten zo optimaal en stabiel mogelijk rendement te genereren.

Gezien wij een jong bedrijf zijn zoeken wij naar getalenteerde programmeurs die ons willen helpen om van Poolder de grootste digital asset manager en fintech bedrijf te maken van Europa! Wij zijn van plan om binnen een jaar te groeien naar een van de grootste spelers binnen de DeFi industrie en wij hebben daarvoor jouw hulp nodig!



Locatie

Poolder Digital Asset Management
2289EX Rijswijk (ZH) Zuid-Holland NL