Montessorischool Wassenaar

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Montessorischool Wassenaar
  • Wassenaar, Zuid-Holland

Montessorischool Wassenaar zoekt per direct een groepsleerkracht midden- bovenbouw

Altijd al in Wassenaar willen werken op de unieke Montessorischool?
Dat kan nu!
Montessorischool Wassenaar is op zoek naar een groepsleerkracht midden- bovenbouw.

Waar ga je werken?
Omringd door een mooi groen schoolplein tref je de kleinschalige Montessorischool Wassenaar. Hier ontmoet je enthousiaste kinderen, gedreven teamleden en betrokken ouders. Ons ervaren en betrokken team werkt zichtbaar vanuit de principes van Maria Montessori en past deze aan naar de behoeften van het kind en laat zich voeden door hedendaagse onderwijsinzichten.
We creëren elke dag een plek waar kinderen zich geaccepteerd, veilig en thuis voelen. Onze montessorischool staat voor openheid, betrokkenheid en verbondenheid.
Montessorischool Wassenaar biedt talloze mogelijkheden en kansen voor zowel de kinderen als de leerkrachten. Als aanvulling op ons mooie montessorionderwijs hebben we collegas die gymnastiek, zwemmen, muziek, kunst- en cultuuronderwijs verzorgen.

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar een leerkracht met hart voor montessorionderwijs en die begrijpt wat kinderen nodig hebben. Je hebt een actieve leerhouding en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Je wilt onderdeel worden van een team dat bouwt aan een school waar de Montessorivisie centraal staat.
Je beschikt over een diploma HBO-Pabo.
Een afgeronde montessoriopleiding is gewenst.
Je bent een flexibel en enthousiast persoon.

Wat bieden bij?
Een contract voor minimaal 16 uur in de week tot 32 uur (0,4 0,8 FTE) voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
Een salaris conform de CAO-PO, ingeschaald op basis van je huidige inschaling en ervaring
Voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Een goede reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer voor je woon-werkverkeer.

Meer weten?
Benieuwd naar deze mogelijkheden? Kom gerust eens praten of breng een bezoekje aan onze school!
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Laurens Schnberger (lid bestuur) via [email protected] of 06-54294090.

Solliciteren
Word je bij het lezen nieuwsgierig naar Montessorischool Wassenaar en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met CV.
Je kan deze sturen naar [email protected]. Zodra je ons een bericht stuurt, nemen we contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.



Locatie

Montessorischool Wassenaar
2242GW Wassenaar Zuid-Holland NL