Leids Congres Bureau

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Leids Congres Bureau
  • Leiden, Zuid-Holland

Het Leids Congres Bureau biedt via 3 merken (LCB Academie, Sympopna en PIT Actief) studiedagen en online scholingen aan op het gebied van zorg en welzijn.
By ease is de congresorganisatie van het Leids Congres Bureau die bijeenkomsten en (wetenschappelijke) congressen in opdracht organiseert. Naast de congresorganisatie van A tot Z, deelnemersregistratie en de abstract handling, verzorgen wij ook de communicatie, de sponsorwerving en het expositiemanagement voor de congressen.

Wij zoeken congrescordinatoren (90% administratief) ter versterking van ons team van 17 menden. Het Leids Congres Bureau heeft een niet-hiërarchische structuur, waar een informele en open werksfeer heerst. De congrescordinator heeft alle ruimte om ideeën voor te dragen. We werken vanuit het idee dat je vaak goed bent in wat je leuk vindt. We nemen bij de taakverdeling daarom mee wie wat leuk vindt om te doen. En wil jij meer verantwoordelijkheden op je nemen of wil je een keer een ander onderdeel van de congresvoorbereiding op je nemen? Stel het voor en we gaan ermee aan de slag. Lukt iets niet of gebeurt er iets waarbij je hulp nodig hebt? We voelen ons als team verantwoordelijk en helpen elkaar graag.



Locatie

Leids Congres Bureau
2321JX Leiden Zuid-Holland NL