The gold clinic

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

The gold clinic
  • The gold clinic
  • Breda, Noord-Brabant

Ben jij in het bezit van een diploma niveau 3 of 4 als Allround Schoonheidsspecialist en op zoek naar een uitdagende baan? Dan is deze vacature bij The Gold Clinic misschien wel iets voor jou!

Over The Gold Clinic
The Gold Clinic is een schoonheidssalon gevestigd in Breda. Wij bieden onze klanten hoogwaardige behandelingen op het gebied van huidverzorging, anti-aging, laserbehandelingen en lichaamsverzorging aan. Onze salon staat bekend om de professionele aanpak, innovatieve technieken en persoonlijke benadering. Wij laseren met de nieuwste Gentle Max pro plus en werken met de producten van Mesoestetic.

Functieomschrijving
Als Allround Schoonheidsspecialist bij The Gold Clinic ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse behandelingen op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging. Je werkt nauw samen met ons professionele team om de hoogste kwaliteit te waarborgen.
Je bent proactief en hebt oog voor detail. Je adviseert klanten over de juiste behandelingen en producten, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun schoonheidservaring bij The Gold Clinic. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van klantdossiers en het onderhouden van de apparatuur.

Functie-eisen
In het bezit van een diploma niveau 3 of 4 als Allround Schoonheidsspecialist
Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
Uitstekende communicatieve vaardigheden
Proactieve en klantgerichte houding
Oog voor detail en hygiëne
Is de Engelse taal machtig
Flexibele instelling, bereid om in de avonden en weekenden te werken

Aanbod
The Gold Clinic biedt een uitdagende functie binnen een professionele en prettige werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar [email protected] onder vermelding van Vacature Allround Schoonheidsspecialist. We kijken uit naar jouw sollicitatie!
The Gold Clinic streeft naar diversiteit binnen het team, dus iedereen wordt aangemoedigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, leeftijd, etniciteit of achtergrond.



Locatie

The gold clinic https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e262f6378a5d521cbb87ebe2c9d2d8e3f96b953a0dd94e96.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e262f6378a5d521cbb87ebe2c9d2d8e3f96b953a0dd94e96.jpg
4815GW Breda Noord-Brabant NL