RIFT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

RIFT
  • RIFT
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Over RIFT
Welkom! Wij zijn RIFT, een start-up met een duurzame missie

Onze missie is het decarboniseren van stadsverwarming, industriële processen en elektriciteitscentrales - de achilleshiel van de energietransitie. Om deze industrieen koolstofvrij te maken, ontwikkelen en exploiteren wij Iron Fuel Technology. Een nieuwe technologie voor de productie van duurzame warmte en een alternatief voor fossiele brandstoffen. Iron Fuel Technology kan worden gebruikt in situaties waar andere alternatieven zoals waterstof of elektrificatie niet kunnen worden gebruikt, of in situaties waarin het gewoon competitiever is.

Bij RIFT werken we dagelijks aan onze ambitieuze missie, het decarboniseren van energie-intensieve industrieën, door de Iron Fuel Technology te ontwikkelen en implementeren. Een innovatieve technologie voor de productie van duurzame warmte, die kan worden ingezet in situaties waar andere gangbare alternatieven als elektrificatie en waterstof niet toepasbaar zijn.

Met ons bevlogen, dynamische en groeiende team maken we het onmogelijke mogelijk, en werken we gezamenlijk richting ons uiteindelijke doel: per jaar 1 Gigaton CO2-besparing vanaf 2050. Reden waarom medewerkers bij ons werken is omdat je écht impact kan maken met jouw werk en passen bij onze kernwaarden. Onze kernwaarden zeggen veel over wie we zijn en hoe we werken:

We zijn vastbesloten om vooruitgang te boeken en echte resultaten te behalen.
We zijn nieuwsgierig en stoppen nooit met vragen stellen, altijd op zoek naar betere manieren van doen.
We nemen onze verantwoordelijkheid serieus, zowel voor onze planeet als voor de verandering die we teweeg willen brengen én elkaar.
We houden van eenvoud, en proberen dingen niet ingewikkelder te maken dan ze hoeven te zijn.
We vinden technologie interessant en spannend, en willen laten zien dat de industrie vol zit met inspirerende verhalen van mensen die de wereld hebben verbeterd.

Werken bij een start-up betekent dat jouw bijdrage écht telt. Of je nou technisch bent onderlegd, creatief, of ergens daartussenin, jouw rol maakt echt impact. Samen geven we de wereld van morgen vorm.

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Je kan onze bereiken via: [email protected]

Controller

Eindhoven - HBO - 40 uur
RIFT


Locatie

RIFT https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4ba81c1c05f678315411ba67eee37be5a9944987d75e7199cc11f10a4253.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4ba81c1c05f678315411ba67eee37be5a9944987d75e7199cc11f10a4253.png
Eindhoven Noord-Brabant NL