Intratuin

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Intratuin
  • Zoetermeer, Zuid-Holland

Intratuin: de groene belevenis
Iedereen heeft groen nodig! Wie je ook bent, waar je ook woont. Of je nu wel of geen groene vingers hebt. Bij Intratuin begrijpen we wat groen met en voor mensen doet. We zijn er de hele dag mee bezig, weten er heel veel over en willen dat graag met iedereen delen.

Als tuincentrum en als sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor huis, tuin, terras en dier tot een plezierige en inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En we bieden altijd iets extras: inspiratie, stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten keer op keer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.

Het Intratuingevoel
Intratuin is veel meer dan een tuincentrum. Het is een inspirerende plek om nieuwe ideeën op te doen. Warm, levendig en groen: dat is het basisgevoel van Intratuin. Voelbaar aanwezig op elke locatie en in iedere communicatie-uiting. Onze vestigingen hebben een uniforme huisstijl, routing en indeling van de afdelingen. Tegelijkertijd is er oog en ruimte voor lokale verschillen wat iedere winkel weer uniek maakt. Dit maakt winkelen bij Intratuin een verrassende en vertrouwde ervaring. Maar daarmee is het Intratuingevoel nog niet compleet. Want een hele belangrijke rol spelen onze winkelmedewerkers. Zij zijn hét visitekaartje van Intratuin. Zij worden dan ook met zorg geselecteerd.

Werken bij Intratuin
De kracht van Intratuin ligt bij onze mensen. Inspirerende, creatieve, commerciële en gedreven medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met een ondernemende geest en die verantwoordelijkheid willen en durven nemen. Werken bij Intratuin betekent werken in een no nonsens bedrijf met een informele en prettige sfeer; een sfeer om je thuis te voelen. Sfeer die bijdraagt aan blije klanten. Jouw persoonlijkheid excelleert in een omgeving waar service, commercie, kwaliteit en inspiratie hoog in het vaandel staan en waar stilzitten en afwachten niet toe behoren.



Locatie

Intratuin
2716NK Zoetermeer Zuid-Holland NL