Sparkall

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Sparkall
  • Den Bosch, Noord-Brabant

www.sparkall.nl

Welkom bij Sparkall want iedereen verdient die sprankeling!

Bij Sparkall draait alles om het laten schitteren van jouw persoonlijkheid en vaardigheden. Wat heb jij nodig om elke dag met plezier naar je werk te gaan? En andersom: wat heb jij als bedrijf nodig om de achterdeur dicht te houden en/of die juiste persoon te vinden die perfect past bij jouw organisatie?

Ik ben Anne en woon samen met mijn gezin in het gezellige s-Hertogenbosch. Samen met mijn partner hebben we een zoon en twee huisdieren. Mijn achtergrond en passie voor het bedrijfsleven hebben me altijd gentrigeerd en gemotiveerd om anderen te helpen hun sprankel te vinden.

Voor het vervullen van werving en selectie vacatures kijk ik verder dan het CV en duik ik dieper in de persoon erachter. Het gaat niet alleen om de juiste vaardigheden, maar ook om de perfecte match met de bedrijfscultuur en waarden. Het is belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat en je thuis voelt op jouw werk.

Met mijn ervaring en inzichten ondersteun ik daarnaast bedrijven met HR- en recruitment advies om samen een positieve werkomgeving te creëren waarin talent kan groeien en bloeien.

Het belang van een vertrouwenspersoon in een organisatie krijgt momenteel meer aandacht. Een vertrouwenspersoon draagt bij aan het creëren van een veilig en productief werkklimaat. Als gecertificeerd vertrouwenspersoon ben ik er om een veilige ruimte te bieden waar medewerkers vrijuit kunnen praten over eventuele zorgen, problemen of conflicten op de werkvloer. Ik zorg ervoor dat jouw stem wordt gehoord, dat je op een laagdrempelige wijze bij een onafhankelijk persoon je verhaal kwijt kan en help je bij het vinden van constructieve oplossingen. Jouw welzijn en gemoedsrust staan voorop!

Graag help ik bedrijven en mensen vooruit, een fijne baan/medewerker te vinden en daarnaast te zorgen voor het warme bad wat iedereen gegund is!

Dus sparkle jij nog?



Locatie

Sparkall
5213AS Den Bosch Noord-Brabant NL