Infinite skin care

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Infinite skin care
  • Alkmaar, Noord-Holland

Infinite Skin Care staat bekend om haar onberispelijke dienstverlening en passie voor het vak. Het gepassioneerde team, onder leiding van Simone, heeft een diepe liefde voor huidverzorging en streeft ernaar om de ultieme schoonheidservaring te bieden aan zowel mannen als vrouwen. Met jarenlange ervaring en een schat aan kennis op hun naam, hebben zij een breed scala aan hoogwaardige behandelingen tot hun beschikking, die uw schoonheid naar voren brengen en uw zelfvertrouwen versterken.

Onze expertise omvat een scala aan huidverzorgende gezichtsbehandelingen die op maat zijn gemaakt om aan uw unieke behoeften te voldoen. Van verjongende ultrasone behandelingen tot microdermabrasie, fruitzuren en biologische peelings, elke behandeling is doordrenkt met onze toewijding aan uw huidgezondheid en schoonheid. Bij Infinite Skin Care begrijpen we dat het verbeteren van uw natuurlijke schoonheid begint met de basis, en dat is waarom we ons toeleggen op wimper- en wenkbrauwverven, zodat uw ogen stralen.

Onze deskundige manicures en pedicures, met zowel gewone lak als duurzame shellac-opties, zijn bedoeld om uw handen en voeten te verwennen, terwijl onze waxing-services voor zowel vrouwen als mannen zorgen voor een zijdezachte, haarvrije huid. Onze toegewijde visagisten toveren uw gelaat om met deskundig aangebrachte make-up voor elke gelegenheid.



Locatie

Infinite skin care
1811KD Alkmaar Noord-Holland NL