Auto Mertens

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Auto Mertens
  • Auto Mertens
  • Bakel, Noord-Brabant

DIT GA JE DOEN:
Als eerste aanspreekpunt ben jij de expert in klanttevredenheid. Met jouw nieuwsgierigheid en communicatieve vaardigheden begrijp je de behoeften van klanten en zorg je voor een optimale oplossing. Bovendien plan je onderhoudsafspraken en cordineer je de werkzaamheden met onze monteurs. Word de gewaarde stem van ons bedrijf en maak het verschil voor elke klant.



Breng je passie voor klantenservice naar een dynamische rol waarin jij de klanten tevredenstelt. Werk nauw samen met een enthousiast team, ontwikkel je vaardigheden en verbeter je klantervaring. Met jouw empathie, probleemoplossend vermogen en organisatorische talent ben jij de drijvende kracht achter optimale klanttevredenheid. Bouw aan je carrière in een omgeving die jouw groei stimuleert.

DIT BEN JIJ:
Denkt in oplossingen, niet in problemen
Affiniteit met de autobranche
Kan snel schakelen
Sterke communicatieve vaardigheden
Klantvriendelijk
Een echte teamspeler
DIT KRIJG JE:
Een veelzijdige en dynamische functie, waarbij elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Je zult deel uitmaken van een collegiale werkomgeving, waarbij je terecht komt in een jong, hecht maar gedreven team terecht komt. Bovendien bieden we je een marktconform salaris dat jouw inzet en vaardigheden beloont. Houd je kennis up-to-date met de diverse trainingsmogelijkheden die we bieden.

DIT ZIJN WIJ:
Onze mensen maken ons succesvol. We helpen onze klanten graag, het leveren van topservice staat hierbij centraal. We zijn flexibel en houden van uitdagingen. We lachen met elkaar en kennen elkaar goed, ook buiten de werkvloer. We verwelkomen je graag bij onze club! Solliciteer nu!



Locatie

Auto Mertens https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fa0c52d576dea4f98c619ecb1fcec6007e090e75be22e04e.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fa0c52d576dea4f98c619ecb1fcec6007e090e75be22e04e.png
5761RW Bakel Noord-Brabant NL