Otter-Westelaken

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Otter-Westelaken
  • Zaandam, Noord-Holland

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Procesoperator of TD Monteur? Of heb je juist de expertise als Procesoperator of TD Monteur en ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Otter-Westelaken staat voor je klaar!

Als gespecialiseerd wervings- en selectiebureau voor technisch personeel hebben wij een speciale focus op PROCESTECHNIEK. Of je nu ervaren bent in het vakgebied of net begint, wij hebben mogelijkheden die interessant kunnen zijn voor jou!

Laten we eens kennismaken en de mogelijkheden bespreken. Samen kunnen we jouw carrièredoelen verkennen en kijken hoe Otter-Westelaken jou kan helpen om de perfecte match te vinden. We willen graag in contact komen en horen wat jou drijft en wat je zoekt in je volgende uitdaging.

Bel of stuur een bericht naar mij als specialist in de PROCESTECHNIEK. Wij staat voor je klaar om te luisteren, te adviseren en mogelijkheden te verkennen.

Mobiel: 06-13525519
E-mail: [email protected]

Otter-Westelaken staat bekend om het werven, selecteren en detacheren van technisch talent. Laten we samen ontdekken welke spannende carrièremogelijkheden er voor jou in het verschiet liggen. We kijken ernaar uit om van je te horen!



Locatie

Otter-Westelaken
1506MA Zaandam Noord-Holland NL