Scala Crossmedia

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Scala Crossmedia
  • Scala Crossmedia
  • Amersfoort, Utrecht

Accountmanager Fashion (Textilia en Schoenvisie)

Scala groeit, ook in de mode.

Onlangs hebben we de gerenommeerde merken Textilia en Schoenvisie aan ons portfolio toegevoegd, en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collegas. Wil jij werken bij een groeiend en innovatief crossmediabedrijf in Amersfoort? Wij zoeken een accountmanager fashion voor 3-5 dagen per week voor deze crossmediale merken. Dus, vind je het leuk om te onderhandelen en hou je van aanpakken? Lees dan verder.

Bij Scala geloven we dat als je doet wat je leuk vindt, je er ook goed in bent én werkplezier hebt. Je onderneemt namelijk binnen de onderneming, waarbij we elkaar als team helpen succesvol te zijn. En dat werkt! Als zelfstandig en innovatief crossmediabedrijf groeien we tegen de stroom in met onze merken, bestaande uit magazines en online platforms voor mensen met een passie. Met ons team van 20 collegas en een netwerk van 300 zzpers bereiken en begrijpen wij inmiddels meer dan 1,2 miljoen mensen. Dt is onze passie.

Plezier en aanpakken gaan bij ons hand in hand

Er gebeurt altijd wat en we bepalen samen de toekomst. Daarbij is er veel ruimte voor zelfontwikkeling, je inbreng telt en een goede balans tussen privé en werk is belangrijk. Het aantal dagen per week (3-5 dagen) en de exacte invulling bepalen we daarom ook met elkaar.

Als accountmanager ben jij de verbindende schakel tussen Textilia, Schoenvisie en onze gewaardeerde klanten. Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het onderhouden van sterke klantrelaties met onze bestaande klanten voor de b2b-titels voor professionals in mode en schoenen.
Jij hebt een onmisbare positie en speelt een sleutelrol bij het benutten van verkoopkansen. Dit via het bezoeken van klanten, aanwezig zijn op zakelijke events als beurzen en modeweken.

Kortom, in deze rol ben je verantwoordelijk voor je eigen taken en werk je met belangrijke deadlines. Je bent doortastend en je hebt altijd oog voor passende oplossingen voor de klant.
Je bloeit op onder druk en een gezonde dosis stress motiveert jou juist. Tegelijkertijd kun je ook goed ontspannen.
Staat jouw mode gevoel aan? Laten we dan samen aan deze mooie crossmediale merken bouwen!

Functiewensen
Je bent/hebt/kan:

opleiding op minimaal MBO niveau
talent om klantrelaties te koesteren
sterke sociale vaardigheden
bedreven in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie
positieve instelling en bent gemotiveerd, ambitieus en enthousiast
hoofd- en bijzaken kunnen scheiden, flexibel en multitasker
verantwoordelijkheidsgevoel en teamgeest
geldig rijbewijs
computerkennis
houdt van aanpakken
vernieuwingsgericht
Wij bieden

flexibele uren
mogelijkheid tot hybride werken
marktconform salaris
laptop, telefoon en mobiliteitsvergoeding
prettige werksfeer in teamverband
veel ruimte voor eigen inbreng en innovatie
Is bovenstaande rol jou op het lijf geschreven?

Laat ons weten waarom we elkaar kunnen versterken! Naast je CV zijn we erg benieuwd naar je motivatie voor Scala en voor deze functie. Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk op 3 november 2023 naar Annika Brinker via [email protected]. We kijken uit naar je reactie!



Locatie

Scala Crossmedia https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e2cb7156f8ae37924c289f655c8fff8632cb350dece4d5a2.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e2cb7156f8ae37924c289f655c8fff8632cb350dece4d5a2.png
3824MP Amersfoort Utrecht NL