Quantera Global

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Quantera Global
  • Waalre, Noord-Brabant

Quantera Global

Wij zijn Quantera Global, de grootste onafhankelijke transfer pricing specialist in Nederland. We onderscheiden ons onder andere door ons Formed in Freedom DNA. Hierin zit dat we vrij zijn van externe rapportages en ons volledig kunnen focussen op ons vakgebied. Daarnaast werkt dit door in de organisatie waarin samenwerking voorop staat en iedereen tot op zekere hoogte vrij is om zijn functie vorm te geven.

We werken samen met transfer pricing experts in meer dan 40 landen wereldwijd. Ons Nederlandse team bestaat uit een groep van ongeveer 20 gedreven professionals. De focus ligt op het aanpakken van complexe transfer pricing vraagstukken.

Coperitas

Coperitas is een jong en fris scale-up SaaS bedrijf. Onze missie is Empowering People. Dit doen we door o.a. Transfer Pricing compliance en monitoring te automatiseren. Wij delen ons kantoor met onze partner Quantera Global, waardoor we naadloos kunnen samenwerken. De markt voor Coperitas betreft de gehele wereld en dat maakt het ook gaaf om hiervoor de marketing nader vorm te geven.

Analyst

Waalre - Universiteit - 32 - 40 uur

Junior Manager

Waalre - Universiteit - 32 - 40 uur


Locatie

Quantera Global
5582HW Waalre Noord-Brabant NL