Hr Groep Streetcare

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Hr Groep Streetcare
  • Hr Groep Streetcare
  • Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

Of je nu loopt in een drukke winkelstraat, naar school fietst of naar je werk rijdt; de kans is groot dat je onze naam op de achterkant van een verkeersbord ziet! Naast 250.000 verkeersborden per jaar produceren en leveren wij digitale, duurzame en sociale producten en diensten voor verkeersveiligheid, bewegwijzering en straatbeeld. 80% van wat er in de buitenruimte te zien is, bijvoorbeeld het bekende Amsterdammertje, wordt door ons geproduceerd en geplaatst. Maar wij zijn méér dan de levering van producten; wij helpen klanten een veilige en prettige leefomgeving te creëren.

Wij hebben een kantoor in Rijswijk en een kantoor in Leek. In Leek worden onze producten geproduceerd. We hebben een team van ongeveer 80 medewerkers, verdeeld over de twee locaties. Het bedrijf is ondanks het groeiende aantal medewerkers, alsnog een familiebedrijf, opgericht in 1972.

We spelen ook in op duurzaamheidsvraagstukken; dit vinden wij als bedrijf erg belangrijk. Duurzaam ondernemen is op diverse manieren gentegreerd in onze bedrijfsprocessen en productietechnieken. Ook onze innovaties leiden tot duurzame alternatieven en oplossingen. Vergroening en circulariteit binnen de sector is nodig, zodat we de kwaliteit van leven van huidige en toekomstige generaties significant kunnen verbeteren. Zo ontwikkelen wij verkeersborden van natuurlijke materialen zoals hennep en bamboe.



Locatie

Hr Groep Streetcare https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/52d59dfab1db3d62e4600c2a3c9e00aca88037ebafac21db.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/52d59dfab1db3d62e4600c2a3c9e00aca88037ebafac21db.png
2288EX Rijswijk (ZH) Zuid-Holland NL