Holsboer Optometrie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Holsboer Optometrie
  • Arnhem, Gelderland

Holsboer Optometrie is sinds 1867 gevestigd in de Gelderse hoofdstad. Onze bedrijfsvisie is meegaan met de tijd en open staan voor nieuwe producten. Het optiekbedrijf staat garant voor een hoge servicegraad, optimale kwaliteitsbewaking en als voornaamste doel technische oogzorg.

Deze drie bedrijfspilaren zijn de basis voor meer dan 155 jaar optiek in Arnhem. In 1985 heeft de optometrie zijn intrede gedaan in ons bedrijf. Op dit moment kunnen wij alle facetten van oogmeet - en optometrische onderzoeken uitvoeren.
Naast de normale optometrie, brillen en contactlenzen, verlenen wij ook de Low Vision service voor mensen met een visuele stoornis, waardoor zij beperking vinden in het dagelijks visueel functioneren. Met speciale hulpmiddelen die wij grotendeels in eigen bedrijf vervaardigen bieden wij weer mogelijkheden in beter zicht. Ons Low Vision atelier maakt voor ons partner bedrijf Elvea Low Vision dagelijks speciale brillen voor slechtzienden cliënten, om zo te kunnen blijven participeren in onze maatschappij.

Opticien, leerling opticien of iemand met technische ervaring of interesse M/V

Arnhem - LBO/VMBO - 30 - 40 uur


Locatie

Holsboer Optometrie
6811KG Arnhem Gelderland NL