Decopool

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Decopool
  • Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Decopool BV is een groeiend bedrijf met een visie voor de toekomst, gespecialiseerd in montage van raambekleding en zonwering. Samen met woning- en projectinrichters en webshops monteren wij alle mooiste en interessantste gordijnrails, rolgordijnen, gordijnroedes, vouwgordijnen, plissés en jaloezieën.

Decopool heeft de ambitie om binnen 2 jaar 60 monteurs in dienst te hebben en landelijke dekking te vervolmaken. Middels een uitgebreid mentoring- en trainingstraject in Alphen aan den Rijn zijn we instaat om handige Harries binnen 2 maanden op te leiden tot raambekleding monteur.

Verantwoordelijkheden
Als raambekleding monteur is geen enkele dag hetzelfde!
Waar je de enige dag vooral bezig bent met gordijnen en gordijnrails monteren heb je de volgende dag lamellen, jaloezieën of andere opdrachten om je mee bezig te houden. Door onze landelijke dekking zit je dan ook de ene dag in het Zuiden, om de volgende dag in het Noorden te vertoeven! Misschien heb je vandaag allemaal retail opdrachten, morgen misschien projectopdrachten, nogmaals geen dag is hetzelfde.

Kwalificaties
Wat heb je nodig.
Retail; aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast een rijbewijs B maar vooral ook handigheid, een goede houding en klantgericht werken zijn erg belangrijk.

Projecten: Niet in het bezit van aantoonbare ervaring? Geen zorgen in ons doormiddel van een uitgebreid mentoring- en trainingstraject kunnen wij jou alle skills bijbrengen! Wel zijn ook hier een rijbewijs B, handigheid, goede houding en klantgericht werken belangrijk.

Wat bieden wij jou
Uiteraard hebben wij niet alleen een aantal eisen, maar bieden wij jou ook een aantal dingen.
Dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan
Salaris op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je ervaring: 2.300,00 - 2.900,00 per maand
Rooster: dagdienst ma-vr (uren in overleg)

Kerstpakket
Pensioen
Reiskostenvergoeding
Overuren uitbetaald
Vakantiegeld

Interesse?
Stuur ons je CV, bel ons op +31 36 2076008 of stuur ons een berichtje, en wie weet tot binnenkort!



Locatie

Decopool
2408BZ Alphen aan den Rijn Zuid-Holland NL